Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Thaidecco Blogg- och nyhetsinlägg RSS-flöde

21 Jul Golvmadrasser & Solbäddar | Handgjorda från Thailand | Thaidecco.se
0 196
Exklusivt handgjorda golvmadrasser, solbäddar och liggdynor för både ute och inne. Flera modeller som Golvmadrass Rollup samt Golvmadrass Block, storlekar och färger. 100% naturlig Kapok från naturen...
08 May Haremsbyxa för Dam & Herr | Handgjorda, sköna & luftiga byxor
0 183
Kolla in våra haremsbyxor i Unisex-modeller. Både för dam och herr i olika storlekar, modeller och färgval. Varje Haremsbyxa är handgjord för bästa känsla. Dessa byxor passar utmärkt i vardagen och fu..
21 Apr Sarong | Billiga saronger online på nätet | Köp här på Thaidecco!
0 222
Kolla in våra Saronger och Pareos! Populära plagg med fantastiska farger och designer som används till mycket. Varje sarong ha rfransar och kan användas till en mängd olika användningsområden. Först..
14 Apr Träspel från Thailand | Thailändska handgjorda sällskapsspel
Thomas 0 143
Träspel från Thailand - Vi har de stora favoriterna i sortimentet! Kolla in de roliga och sociala sällskapsspelen som du säkert har sprungit över om du någon gång har besökt det leende landet i Asien...
16 Feb Stora Thaikuddar & Triangelkuddar | Kolla in våra Jumbo-kuddar här!
Thomas 0 146
Letar du efter stora thaikuddar och triangelkuddar? Då har du hittat rätt! Du hittar dessa kuddar i storlek Thaikuddar XL samt Thaikuddar Jumbo XXL i vårt sortiment. XL-kudden har 15 st. stoppade Kapo..
05 Feb Vinkande lyckokatter - Nya storlekar och färgval i vårt sortiment!
0 82
Vinkande lyckokatter - Vi välkomnar nya storlekar och färgval i vårt sortiment!Guldiga, vita, silvriga och svarta söta turkatter har hittat hem till oss. Nu finns dessa katter i storlekar från 11 cm..
31 Aug Haremsbyxor - Smockbyxor - Bohobyxor - Yogabyxor - Nyheter i sortimentet!
Thomas 0 80
Haremsbyxor, Smockbyxor, Bohobyxor och Yogabyxor samt Fiskarbyxor och Fisherman Pants - Kolla in våra populära Haremsbyxor & Aladdinbyxor samt Fiskarbyxor & Fisherman Pants.Högsta kvalitet och passf..
23 Mar Thaikuddar för hem och trädgård
07 Dec Triangelkudde, Thaimadrass, Thailändsk solbädd, exotisk golvdyna…
Thomas 0 142
Triangelkudde utan sittdel:Triangelkudden utan liggdel passar perfekt som ett komplement till övriga möbler. Triangelkudden kan också användas som stöd för ryggen när man sitter på en golvyta och är..
10 Aug Jenga Jumbo - Träspelet i jätte-format för utomhusbruk!
Thomas 0 94
Jenga Jumbo är det populära träspelet fast i jätte-format med en höjd på 61 cm från spelstart! Detta träspel har vi själva tagit fram för många roliga sällskapstimmar utomhus i trädgården.Spelklossa..
09 Aug Näthängmattor FairTrade från Thailand
Thomas 0 68
Vi fyller upp vårt lager med underbara handknutna näthängmattor från Thailand! Dessa magiska FairTrade-hantverk från Thailand är handknutna med största nogrannhet. Eftersom nätet inte är traditionellt..
08 Aug Vinkande lyckokatter - Mer lycka åt folket!
Thomas 0 79
Vinkande lyckokatter - Maneki Neko´s. Magiska turkatter i olika storlekar och i färger som guld, silver och vit. Vi levererar alltid inklusive batterier. ..
Visar 1 till 12 av 14 ( 2 sidor )