Meny
Your Cart

Thaidecco Blogg- och nyhetsinlägg RSS-flöde

19 mars Golvkuddar för hemmet | Både för inomhus och utomhus
Thomas 0 1208
Golvkuddar för användning både inomhus och utomhus. Kolla in våra modeller, storlekar och färgval! Varje golvkudde är handgjord och stoppad med naturlig Kapok direkt från växtriket. Därför är de så po..
21 juli Golvmadrasser & Solbäddar | Handgjorda från Thailand | Thaidecco.se
0 1168
Exklusivt handgjorda golvmadrasser, solbäddar och liggdynor för både ute och inne. Flera modeller som Golvmadrass Rollup samt Golvmadrass Block, storlekar och färger. 100% naturlig Kapok från naturen...
08 maj Haremsbyxa för Dam & Herr | Handgjorda, sköna & luftiga byxor
0 1179
Kolla in våra haremsbyxor i Unisex-modeller. Både för dam och herr i olika storlekar, modeller och färgval. Varje haremsbyxa är handgjord för bästa känsla. Dessa byxor passar utmärkt i vardagen och fu..
21 apr. Sarong | Billiga saronger online på nätet | Köp här på Thaidecco!
0 1456
Kolla in våra Saronger och Pareos! Populära plagg med fantastiska färger och designer som används till mycket. Varje sarong har fransar och kan användas till en mängd olika användningsområden. Först o..
14 apr. Träspel från Thailand | Thailändska handgjorda sällskapsspel
Thomas 0 938
Träspel från Thailand - Vi har de stora favoriterna i sortimentet! Kolla in de roliga och sociala sällskapsspelen som du säkert har sprungit över om du någon gång har besökt det leende landet i Asien...
16 feb. Stora Thaikuddar & Triangelkuddar | Kolla in våra Jumbo-kuddar här!
Thomas 0 700
Letar du efter stora thaikuddar och triangelkuddar? Då har du hittat rätt! Du hittar dessa kuddar i storlek Thaikuddar XL samt Thaikuddar Jumbo XXL i vårt sortiment. XL-kudden har 15 st. stoppade Kapo..
05 feb. Vinkande lyckokatter - Nya storlekar och färgval i vårt sortiment!
0 896
Vinkande lyckokatter - Vi välkomnar nya storlekar och färgval i vårt sortiment!Guldiga, vita, silvriga och svarta söta turkatter har hittat hem till oss. Nu finns dessa katter i storlekar från 11 cm..
31 aug. Haremsbyxor - Smockbyxor - Bohobyxor - Yogabyxor - Nyheter i sortimentet!
Thomas 0 653
Haremsbyxor, Smockbyxor, Bohobyxor och Yogabyxor samt Fiskarbyxor och Fisherman Pants - Kolla in våra populära Haremsbyxor & Aladdinbyxor samt Fiskarbyxor & Fisherman Pants.Högsta kvalitet och passf..
23 mars Thaikuddar för hem och trädgård
07 dec. Triangelkudde, Thaimadrass, Thailändsk solbädd, exotisk golvdyna…
Thomas 0 1308
Triangelkudde utan sittdel:Triangelkudden utan liggdel passar perfekt som ett komplement till övriga möbler. Triangelkudden kan också användas som stöd för ryggen när man sitter på en golvyta och är..
10 aug. Jenga Jumbo - Träspelet i jätte-format för utomhusbruk!
Thomas 0 704
Jenga Jumbo är det populära träspelet fast i jätte-format med en höjd på 61 cm från spelstart! Detta träspel har vi själva tagit fram för många roliga sällskapstimmar utomhus i trädgården.Spelklossa..
09 aug. Näthängmattor FairTrade från Thailand
Thomas 0 667
Vi fyller upp vårt lager med underbara handknutna näthängmattor från Thailand! Dessa magiska FairTrade-hantverk från Thailand är handknutna med största nogrannhet. Eftersom nätet inte är traditionellt..
Visar 1 till 12 av 15 ( 2 sidor )