Golvkuddar för användning både inomhus och utomhus. Kolla in våra modeller, storlekar och färgval! Varje golvkudde är handgjord och stoppad med naturlig Kapok direkt från växtriket. Därför är de så populära hos allergiker, astmatiker och barnfamiljer på grund av den naturliga stoppningen. Golvkuddarna är förstärkta med dubbelsömmar för extra hållbarhet vilket uppskattas av våra kunder.

Varje golvkudde är ett hantverk

Varje enskild kudde som du tittar på är skapad, producerad och framtagen för hand. Detta gör dem så fantastiska tycker vi. I kombination med funktionaliteten och de exotiska färgerna så blir detta en inredningsdetalj i sig när den inte används. I vårt sortiment finns allt från mindre kuddar för ryggstöd och support upp till breda och stora golvkuddar som skapar mycket plats för avslappning och relax!

Kuddarna kan användas både inomhus och utomhus

Under den kalla årstiden platsar dem bra på golvet framför brasan eller tv´n. Ofta som ett komplement eller till och med en ersättare för den traditionella soffan. På sommaren när vädret bjuder på utomhusvistelse så flyttar kuddarna oftast ut på altanen, terrassen eller trädäcket i trädgården. En härlig avslappningskänsla på kudden utlovas!

Golvkuddar från Thaidecco