Triangelkudde utan sittdel:

Triangelkudden utan liggdel passar perfekt som ett komplement till övriga möbler. Triangelkudden kan också användas som stöd för ryggen när man sitter på en golvyta och är populär som dekorationskudde. En länk till produktkategorin i vår webbutik hittar ni här.

Triangelkudde med en utfällbar sittdel:

Denna storlek är den minsta modellen av de triangelkuddar som har utfällbara sittdelar. Totallängden gör denna modell lämplig vid begränsad golvyta och till exempel runt bord där en längre triangelkudde annars hade varit mindre praktisk. Vår webbutik´s produktkategori finner ni här.

Triangelkudde med två utfällbara sittdelar:

Det här är den mellersta storleken på våra triangelkuddar med sittdelar. Den består av huvuddelen med den speciella pyramidformen för stöd mot rygg och huvud, samt två stycken utfällbara sittdelar som också enkelt fälls ihop när kudden inte används. Triangelkudden är lagom stor för de flesta i familjen och ett populärt inslag i de sociala sammanhangen, både utomhus på sommaren och inomhus på vintern. Här finner ni en länk till vår webbhandelssida´s produktkategori.

Triangelkudde med tre utfällbara sittdelar:

Triangelkudden med tre utfällbara sittdelar är den längsta thaikudden i sortimentet, och även den populäraste. Många kallar modellen för “Thaikuddarna´s Rolls-Royce” och det håller vi med om! När den förvaras ihopfälld, blir thaikudden en exotisk inredningsdetalj med stor karaktär. När kudden fälls ut och används, skapas en mäktig känsla av paradis! Har man inte spenderat en eftermiddag i solen på en thaikudde så skall man ge sig själv ett löfte och prova. Triangelkudden i denna storlek passar perfekt på altaner, terrasser, trädäck och bryggor sommartid. När det är kallt ute, flyttar thaikuddarna in framför brasan eller TV:n. Produktkategorin i vår webbutik hittar ni här.

Triangelkudde XL med tre utfällbara liggdelar:

Denna kudde består av 15 st Kapok-fyllda rullar i huvudsektionen (pyramiddelen) jämfört med 10 st som standardstorleken består av. Detta skapar en högre huvuddel som man lutar sig på när man använder kudden. Stor och kraftig kudde! Se vårt sortiment här.

Triangelkudde Jumbo XXL med tre utfällbara liggdelar:

Vår absolut största triangelkudde på hela 80 cm bredd! I utfällt läge blir den en solmadrass eller underlag som bidrar med mycket avslappningsyta, tillräckligt för två personer! Titta närmare på Jumbo-kuddarna här.