Meny
Your Cart

✓ Svenskt lager  ✓ Snabba leveranser  ✓ Säkra betalningar  ✓ Nöjda kunder

Haremsbyxor på nätet - Köp din Haremsbyxa här

Haremsbyxor av både bomull och Rayon (Konstsilke) från Thaidecco. Handgjorda mysiga byxmodeller i många exotiska färgval som finns i flera storlekar. Vi älskar sköna och snygga byxor! Thaidecco erbjuder ett stort och härligt sortiment av byxor och det finns garanterat en haremsbyxa för alla smaker.

Haremsbyxor för både dam, herr, tjej, kille, kvinna och man

Varje haremsbyxa är i grund och botten Unisex och passar alla, både tjej och kille, dam och herr. Du hittar snygga haremsbyxor i olika material hos oss, både i designer med starka färgval som starka regnbågsfärger och lite mer jordnära och enklare enfärgade byxor med mjukare färger som svart, grå, mörkgrön och vinröd. Byxorna i vårt sortiment har bred resår i midjan eller snörning samt muddar vid byxbenens slut.

Olika storlekar för bekvämlighetens skull

Överlag är denna typ av byxor mycket flexibla och bekväma på grund av deras utförande med låg gren. Förutom smockresår i midja på de flesta modeller och muddar vid benslut så sitter byxorna löst och luftigt. Känslan är en härlig rörelsefrihet som passar bra till en aktiv vardag som dans och akrobatik, yoga, avslappningsövningar, massage och stretching. Personer som mediterar älskar byxorna, precis som gravida som väntar barn.

 

Haremsbyxor från Thaidecco

Haremsbyxa Elefantros - Brun Haremsbyxa Elefantros - Brun
Konstsilke
Brun Haremsbyxa för både kvinna & man Elefantros designKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempel..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefantros - Grön Haremsbyxa Elefantros - Grön
Konstsilke
Köp Haremsbyxa online med Elefantros design i Grön färgKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempel..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefantros - Grön/Orange Haremsbyxa Elefantros - Grön/Orange
Konstsilke
Haremsbyxa Dam & Herr med Elefantros i färgerna Grön/OrangeKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exe..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefantros - Mörkblå Haremsbyxa Elefantros - Mörkblå
Konstsilke
Haremsbyxa för Tjej & Kille med Elefantros i Mörkblå färgKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exemp..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefantros - Svart/Vit Haremsbyxa Elefantros - Svart/Vit
Konstsilke
Haremsbyxa Elefantros Svart/Vit för Yoga & DansKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelvis nack..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefantros - Vinröd Haremsbyxa Elefantros - Vinröd
Konstsilke
Exotisk Haremsbyxa Elefantros i färg Vinröd för både kvinna & manKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter ru..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefanttryck - Blå/Grön Haremsbyxa Elefanttryck - Blå/Grön
Konstsilke
Fin Haremsbyxa med Elefanttryck i färgerna Blå & GrönPopulär och bekväm blå & grön haremsbyxa som även kan användas som en jumpsuit. Dessa haremsbyxor är tillverkade av högkvalitativt Konstsilke. Mysigt bekväm och luftig byxa med brett smock-resår i midjan och resår-muddar vid benslut. I överkan..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefanttryck - Mörkblå Haremsbyxa Elefanttryck - Mörkblå
Konstsilke
Exotisk Haremsbyxa med Elefanttryck i färgvalet MörkblåPopulär och bekväm mörkblå haremsbyxa som även kan användas som en jumpsuit. Dessa haremsbyxor är tillverkade av högkvalitativt Konstsilke. Mysigt bekväm och luftig byxa med brett smock-resår i midjan och resår-muddar vid benslut. I överkant..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefanttryck - Röd Haremsbyxa Elefanttryck - Röd
Konstsilke
Färgglad Haremsbyxa med Elefanttryck i färgen RödPopulär och bekväm röd haremsbyxa som även kan användas som en jumpsuit. Dessa haremsbyxor är tillverkade av högkvalitativt Konstsilke. Mysigt bekväm och luftig byxa med brett smock-resår i midjan och resår-muddar vid benslut. I överkant av byxan ..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Elefanttryck - Svart Haremsbyxa Elefanttryck - Svart
Konstsilke
Köp Haremsbyxa i svart med Elefanttryck på nätet härPopulär och bekväm svart haremsbyxa som även kan användas som en jumpsuit. Dessa haremsbyxor är tillverkade av högkvalitativt Konstsilke. Mysigt bekväm och luftig byxa med brett smock-resår i midjan och resår-muddar vid benslut. I överkant av b..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Påfågelblomma - Blå Haremsbyxa Påfågelblomma - Blå
Konstsilke
Köp blå Haremsbyxa med Påfågelblomma-designKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelvis nacke om..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Påfågelblomma - Mörkblå Haremsbyxa Påfågelblomma - Mörkblå
Konstsilke
Köp Mörkblå Haremsbyxa för Dam & Herr med design PåfågelblommaKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt ..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Påfågelblomma - Svart Haremsbyxa Påfågelblomma - Svart
Konstsilke
Härlig Haremsbyxa Påfågelblomma i Svart för tjej och killeKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exem..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Påfågelblomma - Vinröd Haremsbyxa Påfågelblomma - Vinröd
Konstsilke
Exotisk Haremsbyxa Påfågelblomma i färgen VinrödKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelvis nac..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Ränder - Mörkblå/Vit Haremsbyxa Ränder - Mörkblå/Vit
Konstsilke
Mysig Haremsbyxa med Ränder i färgerna Mörkblå och VitKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelv..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Ränder - Orange Haremsbyxa Ränder - Orange
Konstsilke
Fräck Haremsbyxa i orange färg med ränder för både dam & herrKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt e..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Ränder - Röd Haremsbyxa Ränder - Röd
Konstsilke
Köp snygga röda Haremsbyxor med ränder online härKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelvis na..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Ränder - Rosa Haremsbyxa Ränder - Rosa
Konstsilke
Rosa Haremsbyxa med ränder för dam, kvinna och tjejKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelvis ..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Ränder - Svart Haremsbyxa Ränder - Svart
Konstsilke
Haremsbyxa Ränder - SvartKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelvis nacke om byxorna skall bär..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Haremsbyxa Spiral - Mörkblå Haremsbyxa Spiral - Mörkblå
Konstsilke
Mörkblå Haremsbyxa med Spiral-mönster för kille & tjejKlassisk handgjord Thaibyxa i Haremmodell / Jumpsuit tillverkad av 100% högkvalitativt Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Snören i överkant av byxan för knytmöjligheter runt exempelv..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Visar 1 till 20 av 21 ( 2 sidor )