Stora thaikuddar och triangelkuddar – Kvalitet och komfort från Thaidecco

Stora thaikuddar och triangelkuddar är något som går hem extra mycket. Vare sig du letar efter en bred kudde eller en extra lång soldyna att veckla ut så finner du dessa kuddar av hög kvalitet i vårt sortiment. Thaidecco är din pålitliga leverantör av dessa exklusiva kuddar från Thailand och vi erbjuder ett brett sortiment av kuddar i både XL-storlek med högre ryggdel samt Jumbo XXL-storlek som är den bredaste kudden i vårt sortiment. Vi har även thaikudden med hela fyra utfällbara liggdynor som skapar den längsta ludden i som du hittar hos oss. När det kommer till de största kuddarna så har vi de imponerande alternativen Thaikudde XL samt Thaikudde Jumbo XXL och även Thaikudde med 4 dynor. Här nedan förklarar vi dem mer ingående.

Thaikudde XL - För ökad komfort

Thaikudden i XL-storlek är perfekt för den som söker överlägsen komfort och stöd. Den har hela 15 stoppade Kapok-rullar i huvudsektionen, vilket gör den något högre än standardkudden som oftast har 10 rullar. Denna extra stoppning garanterar att du kan njuta av en avslappnad och bekväm sittställning var du än placerar och använder kudden.

Thaikudde Jumbo XXL - För ultimat lyx

Våra Jumbo XXL Thaikuddar är en verklig skatt för den som värdesätter lyx och generös utrymme. Med en imponerande bredd på hela 80 cm räcker denna kudde bekvämt för två personer. Den är utformad med omsorg och precision för att säkerställa att du får den bästa möjliga vila. Dessutom har både Thaikudden XL och Jumbo XXL tre utfällbara dynor som fungerar som liggdelar. När du inte använder kudden, kan den enkelt fällas ihop för smidig förvaring.

Thaikudde med fyra utfällbara dynor - Valet för de längre personerna

Vår längsta kudde i sortimentet är just den här med fyra dynor för utfällning. Detta skapar en solbädd på ca. 220 cm och räcker även till den längsta personen i familjen! Eftersom kudden är så lång så blir oftast den sista dynan extra sittplats om fler gäster sitter ner och myser.

Hög kvalitet för hållbarhetens skull

Vi på Thaidecco är stolta över att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Våra Thaikuddar och Triangelkuddar tillverkas av slitstarka material som är avsedda att hålla länge. Kapok-fyllningen i våra kuddar är naturlig, miljövänlig och ger en mjuk och stödjande känsla. Dubbelsömmar på alla stoppade kuddar förstärker kvalitetskänslan och gör kudden starkare under lång tid. Vi arbetar endast med originalprodukter från leverantörer som vi tror på. Långsiktiga relationer vinner vi alla på i längden och det är viktigt för oss.

Alla kuddmodeller som beskrivs ovan har de praktiska dynorna som fälls ut när kuddarna används och dessa fungerar som sitt- och liggdelar. När kudden inte används fälls den enkelt ihop för enkel och smart förvaring. Gå in och läs mer under respektive kategori i vår webbutik, vi hjälper gärna till vid frågor och funderingar. Vi har många färgval för alla smaker!