Träspel från Thailand - Vi har de stora favoriterna i sortimentet! Kolla in de roliga och sociala sällskapsspelen som du säkert har sprungit över om du någon gång har besökt det leende landet i Asien.

Jenga
Det klassiska sällskapsspelet i form av ett trätorn uppbyggd på träsklossar. Det kan kännas lätt till en början då det står stabilt men efter ett tag så flyttas varje borttagen träkloss och placeras längst upp på tornet och det blir mer och mer vingligt! Ett mycket populärt spel som går hem i alla situationer, som barnkalaset, förfesten, grillfesten eller släktmiddagen. Garanterar mycket spänning och många skratt längst spelrundan! Vem river tornet av klossar först? Utmana dina nära och kära! Träspelet är en given present att ge bort till någon du tycker om.

Jenga Jumbo för utomhusbruk
Vi tillverkar våra egna stora Jenga Jumbo träspel för utomhusbruk! Detta spel används med fördel i trädgården och är ett givet inslag på grillpartyt eller födelsedagskalaset.

Shut The Box
Dessa tärningsspel finns i flera storlekar från små till stora spel och färger så som Blå, Grön och Röd. Med de två tärningarnas olika värden skall du lyckas vända siffrorna 1-9 (1-12 för Jumbo-storleken) och på så sätt få Jackpot. Slår du exempelvis 2+5 på tärningarna så har du möjlighet att flippa sifferbricka 2 eller 5 eller så kan du plussa ihop tärningarnas värden vilket då blir 7, och så kan du välja att vända sifferbricka 7. Du kan enbart vända en sifferbricka åt gången när du har kastat tärningarna och därefter måste du slå om tärningarna igen. Klarar du att vända alla snummer på rad när du spelar så har du fått Jackpot! Ett roligt sällskapsspel som kan ta längre tid än du tror och det är garanterat beroendeframkallande när du väl har börjat att spela!