Jenga Jumbo

Lagerstatus:
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
wg04jengajumbo
Varumärke:
Thaidecco
Pris
799 kr
5/5 (1 recensioner) Skriv en recension

✔ Fri frakt över ordervärde 500 sek
✔ Enhetsfrakt 49 sek på övriga beställningar
✔ Säker betalning och snabba leveranser

Jenga Jumbo för utomhusbruk - Underhållande sällskapsspel för trädgården - Endast hos Thaidecco.se!

Jenga Jumbo är det jättestora perfekta sällskapsspelet som roar både stora som små! Stor modell av det populära spelet som nu även flyttar ut i trädgårdarna under sommaren! Garanterat underhållande tidsfördriv och uppskattat på både barnkalaset, grillkvällen och förfesten i trädgården.

Material: Svenskt trä
Antal spelklossar: 54 st
Mått uppställt trätorn: 61 x 13,5 x 13,5 cm
Mått förvaring i tygpåse: 35 x 27 x 14 cm
Vikt: 5,7 kg
Förvaringspåse i 100% bomull

Fraktfritt över 500 sek - Vi bjuder på fraktkostnaden vid beställningar över 500 sek.

Spelet Jenga Jumbo är tillverkat av oss på Thaidecco.se och består av svenskt virke med högsta kvalitet. Alla träytor är omsorgsfullt slipade för att skapa den lena och rätta känslan när spelet används. Jenga Jumbo förvaras i den praktiska tygväskan med röda sidor för totalt 54 st träklossar som vårt träspel Jenga Jumbo består av. Det ända ni behöver tänka på är fokusering på det som är viktigast - Att inte vara deltagaren som river tornet av träklossar!

Varje deltagare skall peta ur och flytta en vald träkloss åt gången från det stående tornet och placera träklossen på översta lagret träklossar. Enligt spelreglerna ska spelaren som skall välja ut en träkloss och lägga den överst på tornet endast fokusera på det fjärde träkloss-lagret och neråt på tornet. Ju längre man spelar, desto mer ostadigt och osäkert blir det för nästa deltagare. Den som har oturen att riva det vingliga tornet blir förloraren. Ett mycket populärt trädgårdsspel för grillfesterna, barnkalasen eller den traditionella soliga sommareftermiddagen. Spelet fungerar givetvis också inomhus!

Skriv en recension

Funderar du över något?

Vi hjälper dig gärna! Du får snabbt svar på dina frågor genom att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.