Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Golvmadrasser Roll-up | Hoprullbar madrass | Enkel förvaring

Rullbara golvmadrasser från Thailand. Madrassen är hoprullbar för smidig förvaring och låses med ett fast monterat snöre. Dessa golvmadrasser är härligt exotiska och handgjorda med den rätta känslan av ett genuint hantverk. Vackra färger som passar både inom- och utomhus.

Rullbar madrass för enkel och smidig användning

Dessa madrasser passar för användning både inne och ute. Inomhus så är de populära lekmadrasser, sköna avkopplingsdynor eller bara ett mjukt inbjudande underlag för vardagsrumsgolvet. Eftersom dessa rullas ihop och hanteras på ett enkelt och smidigt sätt så är de också populära att ta med sig utomhus på altanen eller trädgården. När du väl har spenderat en solig eftermiddag på dessa så är det svårt att ersätta favoritplatsen med något annat. En tillvaro i golvhöjd är underskattat.

Golvmadrasser i Roll-up-modell från Thailand

Madrass / Golvbädd Roll-up 200x180x5cm - Brun/Beige Madrass / Golvbädd Roll-up 200x180x5cm - Brun/Beige
200 x 180 x 5 cm
Fri frakt på denna golvmadrass! Madrassen skickas separat med DHL Home Delivery vilket innebär hemleverans dagtid på grund av produktens storlek. DHL kontaktar dig som kund och erbjuder möjlighet för datumbokning samt tidpunkt för förmiddag- eller eftermiddagsleverans direkt till din bostadsadress. ..
1 490 kr
Exkl. moms:1 192 kr
Visar 1 till 1 av 1 ( 1 sidor )