Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Golvmadrass | Stor golvbädd Rollup 200x180x5cm i Brun & Beige färg

Golvmadrass | Stor golvbädd Rollup 200x180x5cm i Brun & Beige färg
Golvmadrass | Stor golvbädd Rollup 200x180x5cm i Brun & Beige färg
200 x 180 x 5 cm
Golvmadrass | Stor golvbädd Rollup 200x180x5cm i Brun & Beige färg
Golvmadrass | Stor golvbädd Rollup 200x180x5cm i Brun & Beige färg
Golvmadrass | Stor golvbädd Rollup 200x180x5cm i Brun & Beige färg
1 490 kr
Exkl. moms: 1 192 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • Art.nr: rm02brobei

Tillgängliga alternativ

Tillbehör för våra madrasser

Passa på att komplettera med en passande huvudkudde till din golvmadrass.

Fri frakt på denna golvmadrass! Madrassen skickas separat med DHL Home Delivery vilket innebär hemleverans dagtid på grund av produktens storlek. DHL kontaktar dig som kund och erbjuder möjlighet för datumbokning samt tidpunkt för förmiddag- eller eftermiddagsleverans direkt till din bostadsadress.

Thailändsk exotisk golvmadrass i Roll-Up-modell som passar till många olika användningsområden. Väl tilltagna dimensioner på hela 200x180cm i utrullat läge! Härlig och mysig att använda på terrassen, altanen eller trädäcket där hela familjen och flera personer får plats. Populär vid campingsituationer och även i barnrummet. Flexibel och användbar vid massage, yoga- och meditationsövningar. Madrassen rullas enkelt ihop och låses med det monterade knytbandet när madrassen inte används och tar minimalt med utrymme när golvmadrassen inte används.

Material: Bomull och 100% äkta naturlig Kapok som stoppningsmaterial
Dubbla kraftfulla sömmar för extra produktkvalitet
Färgkombination: Brun/Beige
Mått, utrullat läge: LxBxH: 200 x 180 x 5 cm
Mått, hoprullat läge: BxDxH: 180 x 35 x 35 cm
Vikt: 12,5 kg

Vi packar och skickar våra lagervaror från oss inom 1-4 arbetsdagar.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
Mindre bra Mycket bra

Varje stoppad produkt är kontrollerad vid leverans från vårt lager. Vi dammsuger alltid kuddar och madrasser innan leverans då viss Kapok-damm kan uppstå under tillverkning och transport till oss här i Sverige. Allt eftersom den stoppade produkten används så rekommenderar vi att dammsuga emellanåt för att bibehålla en härlig känsla vid användning.

Nytillverkade kuddar och madrasser

En nytillverkad kudde eller madrass kan till en början ha en speciell mild doft. Detta försvinner inom kort efter att kudden packas upp och börjar användas. Doften beror på att våra stoppade produkter tillverkas allt eftersom vi beställer hem nya lagerleveranser, och dessa emballeras direkt efter tillverkning och skyddas inför kommande transport. Eftersom vårt lager kontinuerligt fylls på med nya produkter så varierar detta. Om du upplever att den stoppade produkten doftar så går det alltid att låta produkten lufta av sig utomhus något dygn. Doften är absolut inte farlig, utan ett resultat på att nya och fräscha material har använts, som stoppningen Kapok och virad halm för strukturen i huvuddelen av thaikuddar.

Barn eller husdjur i hemmet?

Att våra små hjältar älskar att leka, drömma och vila på våra stoppade kuddar är väl beprövat. Våra kuddar är extra förstärka med dubbelsömmar för att klara normal användning lång tid framöver, och detta gäller då normal belastning. Onormal belastning i form stor tyngd eller kraftiga stötar av att någon hoppar eller hastigt sätter sig på exempelvis huvuddelen på en thaikudde kan i värsta fall orsaka skada på sömmar. Försök därför alltid att undvika för mycket hopp, lek, och studs på extra utsatta områden så som skarvar och igensydda hanter.

Att våra kära husdjur älskar att ligga på dessa kuddar och madrasser är heller ingen nyhet. Ett mjukt och varmt underlag är alltid välkommet för våra små vänner. Det som kan uppstå är att päls och hår fastnar om det blir deras favoritplats, precis som på vilken yta som helst. Då dammsuger eller torrborstar du bara bort detta som vanligt.

En helt ny och oanvänd thaikudde?

Vi säljer självklart endast nyproducerade och oanvända kuddar och madrasser i vårt sortiment. En stoppad thaikudde kan kännas något hård vid en början eftersom den är helt ny och oanvänd. Efter en kort tids användande kommer den att upplevas som något mer mjuk allt eftersom den används.