Meny
Your Cart

Shut The Box / Jackpot Large | Röd botten | Köp på nätet här

Träspel Shut The Box Large med tärningar och röd spelyta
Träspel Shut The Box Large med tärningar och röd spelyta
Träspel Shut The Box Large med tärningar och röd spelyta
Träspel Shut The Box Large med tärningar och röd spelyta
Shut The Box / Jackpot Large | Röd botten | Köp på nätet här
Äkta Premium-produkt
Handgjorda träspel av högsta kvalitet. Dessa spel är Premium-modeller med fokus på finish. Exklusiva träspel och sällskapsspel med den rätta känslan.
✓ Svenskt lager ✓ Snabb leverans

Säkra betalningar via Swish, PayPal, kortbetalning eller faktura via Payson - Få leverans innan du betalar.
279 kr
Exkl. moms: 223 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • Art.nr: wg02stbred

Tärningsspel Shut The Box Large – Rött sällskapsspel från Thailand

Shut The Box med röd botten är ett hangjort träspel som också kallas för Jackpot. Mycket populärt sällskapsspel i Thailand. Med de två tärningar som medföljer skall du klara av att flippa respektive siffra / träbricka på raken efter varje nytt kast. Reglerna är enkla, och det är nog också därför detta träspel innehar den underhållningscharm som spelet förtjänar! Shut The Box är ett riktigt roligt träspel där alla spelare hålls fokuserade på respektive spelomgång, med förhoppning på att den aktuella spelaren inte klarar att vänta alla träbrickor och få Jackpot. Huvudräkningen tränas också genom tärningarnas summor som adderas och därmed är det ett lärorikt och underhållande spel även bland de mindre i familjen!

Färg: Röd spelyta i filt
Mått: 24x24x4 cm
Vikt: ca 0,4 kg
Inklusive 2 st. tärningar i trä

Spelaren kastar de två tärningarna som resulterar i summor dels från var och en tärning samt även totalsumman som blir när tärningarna adderas ihop med varandra. Nu gäller det att kunna vända på en träbricka från nummer 1 - 9 och detta görs antingen genom att ta summan från en av tärningarna eller plussa ihop totalsumman av båda tärningarna. Spelaren ska alltså slå tärningarna och därefter vända en träbricka mellan 1 - 9, slå tärningarna igen och vända ytterligare en träbricka, tills att alla träbrickor från 1 - 9 är vända och Jackpot uppstår - då har vi en vinnare! Kan inte spelaren vända någon av de träbrickor som fortfarande finns kvar utifrån de summor som tärningarna ger så har spelaren förlorat och turen går vidare till nästa spelare.

OBS! Ej för barn under 3 år – Innehåller smådelar. Används därmed under uppsikt om barn vistas i närheten.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
Mindre bra Mycket bra