Meny
Your Cart

Shut The Box / Jackpot | Blått | Thailändskt träspel | Köp här!

Träspel Shut The Box med blå spelyta
Träspel Shut The Box med blå spelyta
Träspel Shut The Box med blå spelyta
Träspel Shut The Box med blå spelyta
Shut The Box / Jackpot | Blått | Thailändskt träspel | Köp här!
Äkta Premium-produkt
Handgjorda träspel av högsta kvalitet. Dessa spel är Premium-modeller med fokus på finish. Exklusiva träspel och sällskapsspel med den rätta känslan.
✓ Svenskt lager ✓ Snabb leverans

Säkra betalningar via Swish, PayPal, kortbetalning eller faktura via Payson - Få leverans innan du betalar.
229 kr
Exkl. moms: 183 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • Art.nr: wg01stbblu

Shut The Box / Jackpot - Populärt Thailändskt sällskapsspel i trä!

Shut The Box som kallas även för Jackpot är ett smått beroendeframkallande träspel. Reglerna är enkla, och det är nog också därför detta träspel innehar den underhållningscharm som spelet förtjänar! Shut The Box är ett riktigt roligt träspel där alla spelare hålls fokuserade på respektive spelomgång, med förhoppning på att den aktuella spelaren inte klarar att vänta alla träbrickor och få Jackpot. Huvudräkningen tränas också genom tärningarnas summor som adderas och därmed är det ett lärorikt och underhållande spel även bland de mindre i familjen!

Material: Naturträ med blå spelyta av filt
Mått: 24x14x4 cm
Vikt: ca 0,32 kg
Inklusive 2 st. tärningar i trä

Spelaren kastar de två tärningarna som resulterar i summor dels från var och en tärning samt även totalsumman som blir när tärningarna adderas ihop med varandra. Nu gäller det att kunna vända på en träbricka från nummer 1 - 9 och detta görs antingen genom att ta summan från en av tärningarna eller plussa ihop totalsumman av båda tärningarna. Spelaren ska alltså slå tärningarna och därefter vända en träbricka mellan 1 - 9, slå tärningarna igen och vända ytterligare en träbricka, tills att alla träbrickor från 1 - 9 är vända och Jackpot uppstår - då har vi en vinnare! Kan inte spelaren vända någon av de träbrickor som fortfarande finns kvar utifrån de summor som tärningarna ger så har spelaren förlorat och turen går vidare till nästa spelare.

OBS! Ej för barn under 3 år – Innehåller smådelar. Används därmed under uppsikt om barn vistas i närheten.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
Mindre bra Mycket bra