Meny
Your Cart

Shut The Box / Jackpot | Grön | Köp på nätet | Snabb leverans!

Träspel Shut The Box med grön spelyta
Träspel Shut The Box med grön spelyta
Träspel Shut The Box med grön spelyta
Träspel Shut The Box med grön spelyta
Shut The Box / Jackpot | Grön | Köp på nätet | Snabb leverans!
Äkta Premium-produkt
Handgjorda träspel av högsta kvalitet. Dessa spel är Premium-modeller med fokus på finish. Exklusiva träspel och sällskapsspel med den rätta känslan.
✓ Svenskt lager ✓ Snabb leverans

Säkra betalningar via Swish, PayPal, kortbetalning eller faktura via Payson - Få leverans innan du betalar.
229 kr
Exkl. moms: 183 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • Art.nr: wg01stbgre

Shut The Box – Det klassiska träspelet med tärningar från Thailand!

Shut The Box Grön är ett handgjort tärningsspel som kallas även för Jackpot. Med 9 nummer och två tärningar skall du flippa alla nummer i följd – Annars har du förlorat! Träspelets regler är enkla men också smått beroendeframkallande och det är nog också därför Jackpot-spelet kan spelas om och om igen!

Material: Trä med grön spelyta av filt
Mått: 24x14x4 cm
Vikt: ca 0,32 kg
Inklusive 2 st. tärningar i trä

Detta är ett exklusivt original-spel med hög finish och exotisk känsla. Du kan spela detta alldeles själv eller i grupp. Med några runt om spelet blir det spännande och lite som en vad-slagning – Vem klarar att få Jackpot först? Mycket bra träning för snabb huvudräkning så det lämpar sig även mycket bra för de yngre.

Den aktuella spelaren kastar de två tärningarna som då visar varsitt värde. Dessa värden kan man använda för att vända en numrerad träbricka för varje kast och tärningarna skall alltid kastas tillsammans. Du kan välja ett värde från en tärning eller så plussar du ihop respektive tärning med varandra och på så sätt få ett värde som är högre än 6. Nu gäller det för varje tärningskast att vända bricka 1-9 på rad, alltså på varje nytt tärningskast. Hamnar du i en runda där du inte kan flippa en siffra utifrån tärningarnas värde har du förlorat rundan och då är det nästa spelaren omgång. Den spelare som klarar att vända 1-9 på rad utan att slå ett värde på en eller fler tärningar har alltså lyckats få Jackpot! Klurigare att klara av än vad du tror!

OBS! Ej för barn under 3 år – Innehåller smådelar. Används därmed under uppsikt om barn vistas i närheten.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
Mindre bra Mycket bra