Meny
Your Cart

Träspel Shut The Box / Jackpot | Rött | Handgjort | Köp online!

Träspel Shut The Box med röd spelyta
Träspel Shut The Box med röd spelyta
Träspel Shut The Box med röd spelyta
Träspel Shut The Box med röd spelyta
Träspel Shut The Box / Jackpot | Rött | Handgjort | Köp online!
Äkta Premium-produkt
Handgjorda träspel av högsta kvalitet. Dessa spel är Premium-modeller med fokus på finish. Exklusiva träspel och sällskapsspel med den rätta känslan.
✓ Svenskt lager ✓ Snabb leverans

Säkra betalningar via Swish, PayPal, kortbetalning eller faktura via Payson - Få leverans innan du betalar.
229 kr
Exkl. moms: 183 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • Art.nr: wg01stbred

Shut The Box / Jackpot - Handgjort tärningsspel från Thailand

Shut The Box Röd är det populära barspelet och sällskapsspelet Jackpot som du säkert har sett runt om i Thailand om du har besökt landet. Ett roligt tidsfördriv som alltid är lika uppskattat där det dyker upp. Garanterar många spännande stunder! Med enkla spelregler så är detta spel också så populärt. Du skall helt enkelt klara av att vända (flippa) sifferbricka 1-9 i rad med hjälp av värdet på de två tärningarna. Klarar du det?

Material: Trä med röd spelyta av filt
Mått: 24x14x4 cm
Vikt: ca 0,32 kg
Inklusive 2 st. tärningar i trä

Du som kör spelet kan dels spela det själv eller i en grupp med flertalet vänner. Tärningarnas värde skall ge dig möjlighet att vända en ovänd träbricka med ett nummer på. Båda tärningarna skall alltid slås på samma gång och utifrån en av tärningarnas värde alternativt båda tärningarnas adderade värde tillsammans så flippar du ett nummer. Efter det slår du tärningarna igen. För att kunna vända på 7-8-9 så behöver du alltid addera ihop tärningarnas värde, då värdet på en enskild tärning är maximalt 6. Spelet är klurigare än vad du tror och har du väl börjat spela så är det svårt att sluta innan du har fått JACKPOT! Roligt spel på både förfesten, barnkalaset eller släktträffen. Att du övar snabb huvudräkning är ingen nackdel alls! Därför är detta spelet även lämpat för de lite mindre deltagarna.

OBS! Ej för barn under 3 år – Innehåller smådelar. Används därmed under uppsikt om barn vistas i närheten.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
Mindre bra Mycket bra