Meny
Varukorg

Saronger på nätet - Köp din sarong online hos Thaidecco

Saronger från Thaidecco

Saronger från Thailand i stora storlekar och dimensioner i exotiska färger. Sarongerna är tillverkade av luftigt och svalt Viskos-material i högsta kvalitet. Varje sarong är av Unisex-modeller som passar till dam, herr, tjej och kille då alla har stor användning för detta multifunktionella plagg. De flesta sarongerna har fransar på kortsidorna som är extra populärt när du knyter om sarongen till en strandklänning eller en heldress. Dessa ger ett brett användningsområde i alla typer av tillfällen för både män och kvinnor.

Stor och snygg enfärgad sarong i brun färg för stranden Enfärgad brun sarong är den ultimata lösningen för ditt strandplaggbehov. Tillverkad av högkvalitativt Rayon-material som ger dig en härligt luftig känsla när du är på stranden, vid poolen eller var som helst där du vill känna dig bekväm och..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i klargul kulör för strand och bad Enfärgad klargul sarong är den ultimata lösningen för strandentusiaster. Denna sarong är en kombination av stil och funktionalitet med dess imponerande egenskaper. Den har en fin design med knutna fransar på kortsidorna och mäter 1..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i limegrön färg för stranden Limegrön Sarong är den ultimata lösningen för en sval och mångsidig strandupplevelse. Tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt Rayon-material, ger denna sarong dig en luftig och bekväm känsla på stranden eller runt poolen. Måtten på 1..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad ljusblå sarong för strand, hav och resor Denna enfärgade ljusblåa sarongen är den ultimata lösningen för strandälskare. Stor, lätt sarong i måtten 180x115 cm som är tillverkad av högkvalitativt Rayon-material vilket ger den hållbarhet med kvalitetskänsla. Dess mångsidighet..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i ljusgul färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen s..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i ljusrosa färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad färg i tonen mörk persika Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad mörkblå sarong för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad mörkgrön sarong för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad mörkgul sarong för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad persikofärgad sarong för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen st..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i rosa färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen stor..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i roströd färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen s..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i svart färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen sto..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i fräsch vit kulör för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltag..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med asiatisk design i rött och blått Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 18..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med snyggt asiatiskt mönster i blå färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med snyggt asiatiskt mönster i rosa färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med blommor i blått, gult och grönt tryck Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storle..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med blommor i grönt och cerise tryck Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i blå design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 18..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i blå-lila design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i blå-lila design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i blå-mintgrön design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i gul-orange design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek p..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i mintgrön-orange design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen stor..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i mintgrön-rosa design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storle..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort elefant-tryck i svart design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180 x 115 cm vilket skapar många olika användning..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strand-sarong i härligt blå färg med fjärilsmotiv i olika kulörer Stor och snygg sarong med fjärilsmotiv blå bakgrund. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå bakgrund & flerfärgat tryck Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strand-sarong i härligt röd färg med fjärilsmotiv i olika kulörer Stor och snygg sarong med fjärilsmotiv röd bakgrund. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Röd bakgrund & flerfärgat tryck Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med färgglada ugglor i cirklar Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180 x 11..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Vit och blå sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med små Hibiskus-tryck i vit och blå färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Blå med små Hibiskus-tryck Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Härligt mjuk sarong med rund svart mandala och blommor i röd design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl ti..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med mandala-tryck och elefanter i svart-turkos design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med mandala-cirkeltryck i blå-lila färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med mandala-cirkeltryck i lila-rosa färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på c..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med mandala-cirkeltryck i rosa färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med mandala-cirkeltryck i vit-blå färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sommarsarong med Mandala-blomma i grön färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 18..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sommarsarong med Mandala-blomma i gul färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med Mandala-cirkel som motiv i grå färg Stor och mjuk sarong med rund Mandala-cirkel i skön röd kulör. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grå Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med Mandala-cirkel som motiv i röd färg Stor och mjuk sarong med rund Mandala-cirkel i skön röd kulör. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Röd Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg sarong med design av masker i svart och vit färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tillta..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grön sarong med stora Monstera-blad för strand, bad och pool Stor och snygg grön sarong med tryck av stora monstera-blad. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Lila sarong med stora Monstera-blad för strand, bad och pool Stor och snygg lila sarong med tryck av stora monstera-blad. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Lila Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg sarong i brun färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor strandsarong med rosa Mandala och prickar Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor sarong med rund mandala i lila och rosa färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strand-sarong i härligt blå färg med motiv av rund stjärna Stor och snygg sarong med rund stjärna och prickar. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Blå Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strand-sarong i härligt ljusblå färg med motiv av rund stjärna Stor och snygg sarong med rund stjärna och prickar. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Ljusblå Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strand-sarong i härligt rosa färg med motiv av rund stjärna Stor och snygg sarong med rund stjärna och prickar. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Rosa Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Somrig sarong med rutor i röd-grön design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180 ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med Afrika-ränder i mönstrad lila design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på c..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Blå sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med sköldpadda i blå färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå med sköldpaddemotiv Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grå sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med sköldpadda i grå färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grå med sköldpaddemotiv Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Vit/svart sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med sköldpadda i vit/svart färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Svart med sköldpaddemotiv Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grön och vit sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med sköldpaddor i grön och vit färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön & Vit med små Sköldpaddor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Rosa och vit sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med sköldpaddor i rosa och vit färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Rosa & Vit med små Sköldpaddor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Svart och vit sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med sköldpaddor i svart och vit färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Svart & Vit med små Sköldpaddor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strandsarong med små ananas i lila färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 185 x ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strandsarong med små ananas i röd färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 185 x 1..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strandsarong med små blommor i grön design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strandsarong med små blommor i lila design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Strandsarong med små blommor i röd & blå design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på c..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grön & vit sarong för strand, bad och pool Stor och snygg sarong med små Hibiskus-tryck i grön och vit färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön & Vit med små Hibiskus-tryck Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Blåsarong med sköldpaddor Stor och snygg sarong med små sköldpaddor i blå färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå med sköldpaddor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grön sarong med sköldpaddor Stor och snygg sarong med små sköldpaddor i grön färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön med sköldpaddor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Svart & vit sarong med sköldpaddor Stor och snygg sarong med små sköldpaddor i svart och vit färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Svart & Vit med sköldpaddor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Lila sarong med Hibiskus-tryck Stor och snygg sarong med stora Hibiskus-blommor i lila färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Lila med stort Hibiskus-tryck Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med stort mandala-tryck i blå-vit färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Blå & Svart sarong med blom-tryck för användning som resehandduk och strandkjol Stor och snygg sarong med stora blommor i fantastisk blå och svart färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå & Svart med blommor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grön och vit sarong med blom-tryck för användning som resehandduk och strandkjol Stor och snygg sarong med stora blommor i fantastisk grön och vit färg. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön & Vit med blommor Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Blå sarong med stora blad för strand, bad och pool Stor och snygg blå sarong med tryck av stora löv. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Grön sarong med stora blad för strand, bad och pool Stor och snygg grön sarong med tryck av stora löv. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Svart/Vit sarong med stora blad för strand, bad och pool Stor och snygg svart-vit sarong med tryck av stora löv. Material: Rayon (konstsilke) Färg: Svart & Vit Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor strandsarong med tropisk mix i blått och gult Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek p..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor strandsarong med tropisk mix i grönt och rött Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek p..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg cerise och svart sarong med Geckoödlor Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storle..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg orange och svart sarong med Geckoödlor Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storle..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Fräck Gepard-sarong med små mönster i brun design som strandklänning eller filt Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen h..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Gepard-sarong med stort mönster i blå/grå färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Gepard-sarong med stort mönster i brun/beige design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Härlig safari-sarong med giraff-mönster i svart & vit färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen s..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong / Pareo Elefant - Grå Sarong / Pareo i Rayon-material av högsta kvalitet. Väl tilltagen storlek på ca 185 x 110 cm. Perfekt för stranden, som extra plagg eller som resehandduk. Material: 100% Rayon Färg: Grå - Elefantmotiv Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 225 gram Tvättråd: För att ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sommarsarong i mintgrönt färgval för bakgrund och vita tryck i förgrund. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan. Material: 100% Rayon / Viskos (Konstsilke) Färg: Mintgrön Mått: ca 180 x 115 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Monocolor med vitt tryck (varierande design) Knutna fransa..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sommarsarong med Savann-mönster i brun-beige design Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Kärleksfull Tie dye-sarong med stort hjärta i mörkrosa och turkos färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Häftig Tie dye-sarong med rut-motiv i lila och vit färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen stor..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Häftig Tie dye-sarong med virvelmotiv i klara färger blå, gul och grön Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med tropiska palmer och hav i grön och gul färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storl..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med tropiska palmer och hav Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180 x 115 c..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med tropiska palmer och hav i rosa och orange färg Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen st..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong med Tropical Tribal-mönster Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca 180 x 115 c..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Härlig Zebra-sarong i fint svart-vitt mönster Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek på ca ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Mjuk och härlig blå sarong i måtten 180 x 115 cm med stora hibiskusar motiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Mjuk och härlig sarong i måtten 180 x 115 cm med färgglada hibiskusar som tryck. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kval..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Mjuk och härlig sarong i måtten 180 x 115 cm med stora hibiskus-blommor som tryck. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kv..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Mjuk och härlig sarong i måtten 180 x 115 cm med rosa hibiskusar som motiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet,..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Mjuk och härlig sarong i måtten 180 x 115 cm med stora hibiskus-blommor som tryck. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kv..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Mjuk och härlig sarong i måtten 180 x 115 cm med vita blommor och gröna blad som tryck. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högs..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Mjuk och härlig vit sarong i måtten 180 x 115 cm med stora färgglada blommor som motiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högs..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Stor blå sarong i måtten 200 x 115 cm med Hibiskusmotiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det t..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Stor rosa sarong i måtten 200 x 115 cm med färgglada blommor som motiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, sam..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Stor sarong i måtten 200 x 115 cm. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket s..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Stor röd sarong i måtten 200 x 115 cm med Hibiskusmotiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det t..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Stor sarong med delfin-motiv i måtten 200 x 115 cm. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt o..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Stor sarong i måtten 200 x 115 cm med stort orange elefantmotiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt ..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Stor svart sarong i måtten 200 x 115 cm med Hibiskusmotiv. Ett fint hantverk som gör sig väl tillrätta vid alla tänkbara tillfällen! En säker resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det..
299 kr
Exkl. moms:239 kr
Extra stor sarong för alla tänkbara tillfällen! En sann resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en v..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Extra stor sarong för alla tänkbara tillfällen! En sann resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en v..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Extra stor sarong för alla tänkbara tillfällen! En sann resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en v..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Extra stor sarong för alla tänkbara tillfällen! En sann resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en v..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Extra stor sarong för alla tänkbara tillfällen! En sann resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en v..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Extra stor sarong för alla tänkbara tillfällen! En sann resevän på äventyren för sol, bad och strandliv i härligt mjukt Rayon-material (konstsilke). Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en v..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Stor och snygg enfärgad cerise sarong för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek p..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad sarong i cerise färg för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen st..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Stor och snygg enfärgad mintgrön sarong för stranden Sarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen storlek..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Praktiskt sarongspänne / Knytbricka av kokosnötsskal Handgjort sarongstillbehör för att knyta sarongern runt midjan eller bysten som strandklänning. Med detta snygga tillbehör så sitter sarongen på plats extra säkert. Material: Kokosnötsskal Färg: Naturbrun Mått: ca 7 x 7 cm Passar alla typ..
39 kr
Exkl. moms:31 kr
Visar 1 till 122 av 122 (1 Sidor)

Frågor och svar

Vad är en sarong?
Vart köpa saronger?
Hur man knyter en sarong?

Vad är en sarong?

En sarong är ett rektangulärt tygstycke som först och främst förknippas med beklädnad. Du sveper det runt kroppen, vanligtvis som en strandkjol eller strandklänning, du kan skydda axlarna eller som skydd för håret runt huvudet. Sarongerna knyts enkelt till en hel dress från hals och ner och detta skapar ett mycket behagligt och följsamt dressplagg, speciellt på stranden när du snabbt behöver täcka dig med något. Att sarongen är ett multifunktionellt plagg är det ingen tvekan på. Användningsmöjligheterna är många för en sarong. Oftast förknippas dessa härliga tygstycken med sol och värme, bad och relax. På en strand eller runt poolen ligger du bekvämt på en sarong. Skydda dig från strandens sandkorn på bästa sätt eller lägg sarongen över solstolen vid poolkanten så ligger du bekvämt. Behöver du något tunt material som torkar fort? En sarong som resehandduk är väl beprövat och fungerar mycket bra. Rayon-tyget är tunt och luftigt, och hängs det upp för att torka så går det mycket snabbt.

Sarong strandSarong dam

Hur knyter man en sarong?

Knyt din egen klänning och dress. När det kommer till användning som ett plagg så kan du mycket enkelt skapa en klänning eller kjol genom att vira tyget runt kroppen och sedan knyta ihop två olika hörnen med varandra. Är det en solig och varm situation så har du snabbt en huvudbonad som blockerar starka och stekande solstrålar. Använd den som en sjal och täck dina axlar och armar om solen bränner, då skyddar du dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Skydda dig mot solstrålar

Varje sarong ger dig många användningsmöjligheter! De fungerar som populära strandplagg och kan användas som kjolar, klänningar, huvudbonader för att nämna några stilar. Sarongerna används också som resehandduk då de torkar otroligt snabbt och lätt samt att vikten är minimal och att varje sarong tar mycket liten plats när de är hopvikta eller ihoprullade i en ryggsäck eller resväska. Saronger på stranden som liggunderlag och filt passar utmärkt då sanden är enkel att skaka av när du skall packa ihop efter sol och bad.

 


Sarong dam och tjejStor sarongSarong för strand

 


Många olika färger och designer på sarongerna

Det finns ett stort urval av olika färger tryck och designer på våra saronger i sortimentet. En mycket populär design är våra saronger med Mandala-tryck på. Vissa föredrar de riktigt färgglada sarongerna som finns i både Tie dye och Print. Det finns enfärgade för dem som önskar detta, print-designer med olika motiv som djur, växter och blommor, symboler och abstrakta mönster i alla möjliga färger och former. Huvudsaken är att du hittar din favoritmodell utifrån färgval och design och det kommer du göra! Vi har det största sarong-sortimentet i Norden.


Sarong med rund MandalaStrandsarong med Mandala-tryck


Resehandduk, solskydd och liggunderlag för stranden

Du använder detta praktiska plagg till många olika situationer. Sol och bad är en sådan. Behöver du ett liggunderlag så fungerar en sarong perfekt. Eftersom Rayon-tyget torkar otroligt snabbt och lätt så passar saronger mycket bra som resehandduk och handduk för stranden och sunt swimmingpoolen.

Sarongen kan användas till mycket

Täcka över en barnvagn och skapa skugga, skydda mot mygg och flugor. Täcka över packning och innehåll för värme och insyn i bagagerummet på bilen. Dekorativa dukar för bord, färgglada väggdekorationer med mera. Många väljer att hänga upp sarongtyget på väggen som en väggbonad vilket ger en varm exotisk och skön känsla. Mycket populärt är det att placera tyget över sängen som dekoration.