Meny
Your Cart

Thaikuddar & Golvkuddar | Köp thailändska kuddar för golv här

Thaikudde, triangelkudde, pyramidkudde, trekantskudde, sittmadrass eller thaimadrass – Dessa golvkuddar har många namn! Förgyll din tillvaro med dessa underbara Thailändska kuddar och madrasser! Användningsområdena är många och var du än väljer att placera din thailändska triangelkudde så kommer den att bidra med en exotisk och magisk atmosfär för en avslappnande tillvaro där den placeras och används.

Golvkuddar i många storlekar från små till stora kuddar

Vi har Nordens största och unika utbud av thaikuddar och trekantiga triangelkuddar, som finns i flera storlekar från fristående huvudkuddar med triangelform till långa och extra breda thaikuddar med utfällbara sitt- och liggdelar. Vi har fokuserat på kvalitet från första början för vi vet att detta lönar sig i längden, med längre hållbarhet, kraftigare slitstyrka och i långa loppet även gladare kunder. Därför är samtliga av våra stoppade produkter försedda med dubbelsömmar och kraftig toppyta. Det är vi ensamma om här i Norden. Det finns också många färgval att välja mellan som vi erbjuder i vårt sortiment. Kuddarna är enkla att förvara när de inte används då de enkelt fälls ihop. Rengöring görs snabbt genom dammsugning om detta behövs.

Utomhus för trädgård, gräsmatta, altan och trädäck

Thaikuddarna används både utomhus och inomhus där du vill använda dem. På sommaren är det ett givet val att de får hålla dig sällskap utomhus. Lagom till att vårsolen värmer så pass mycket att folk börjar spendera tid utomhus i sina trädgårdar så brukar kuddarna få flytta med ut. Har du en trädgård med gräsyta platsar sig dessa perfekt. Känslan av att ligga på en asiatisk kudde på en träaltan eller stenbelagd terrass är inte fel. Eftersom varje kudde lätt kan erbjuda olika typer av positioner så lämpar sig dessa både för solning, för en tupplur i den svalkande skuggan, lite skön kvalitetstid för läsning av en bok eller helt enkelt bara för att sitta och dricka en kopp te eller kaffe med en god vän.

Även för användning inomhus som vardagsrum, barnrum och gillestuga

Även om kuddarna i första anblick förknippas just med utomhusanvändning så brukar de få flytta med in under höst, vinter och vårsäsongen. Det är helt fantastiskt att kunna lägga sig på golvet då och då med rejält huvudstöd och en skön och mjuk utfällbar liggyta som de stoppade delarna erbjuder. Att använda dessa stoppade kuddar framför tv:n eller brasan är mycket avkopplande. Att helt enkelt byta soffan då och då mot att kunna ligga ner på golvet har en positiv inverkan. Vi har fått feedback från många kunder angående detta och det tycker vi är roligt!

Genom att köpa en äkta Kapok-stoppad Thaikudde så bidrar du och stödjer den hantverksbefolkningen i norra Thailand som skapar dessa underbara hantverk - Varje stoppad produkt är unikt handgjord med stor kärlek.

Thaikuddar från Thailand & Thailändska triangelkuddar

Pyramidkudde utan liggdel - Blå/Vit - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållbar..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Brun/Beige - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhåll..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Brun/Röd - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållba..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Grön/Vit - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållba..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Röd/Blå - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållbar..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Röd/Guld - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållba..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Röd/Svart - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållb..
395 kr
Exkl. moms:316 kr
Thaikudde med en liggdel - Blå/GråThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull St..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Thaikudde med en liggdel - Brun/BeigeThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull ..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Thaikudde med en liggdel - Brun/RödThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull S..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Thaikudde med en liggdel - Röd/BlåThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull St..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Thaikudde med en liggdel - Röd/GuldThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull S..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Thaikudde med en liggdel - Röd/SvartThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull ..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Thaikudde med en liggdel - Svart/RödThaikudde/Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Denna thaikudde är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus.Material: Bomull ..
529 kr
Exkl. moms:423 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Grå - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kara..
689 kr
Exkl. moms:551 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Guld - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kar..
689 kr
Exkl. moms:551 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Vit - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kara..
689 kr
Exkl. moms:551 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Brun/Beige - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor k..
689 kr
Exkl. moms:551 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Röd/Guld - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kar..
689 kr
Exkl. moms:551 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Röd/Svart - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor ka..
689 kr
Exkl. moms:551 kr
Visar 1 till 20 av 40 ( 2 sidor )