Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Pyramidkuddar utan liggdel | Handgjorda kuddar från Thailand

Pyramidkuddar utan liggdelar - Thaikuddarna & triangelkuddarna utan liggdel består endast av själva huvudsektionen (pyramiddelen). Kuddarna är populära som ryggstöd samt för dekoration med tanke på de spännande färgerna och mönster som thaikuddarna består av. Med låg vikt är de enkla att förflytta runt och användas där de behövs. Många kompletterar sitt möblemang med de här kuddarna då de ger god support med rätt vinkel för avlastning för rygg. Att lägga upp benen på en trekantig pyramidkudde ger också skön och bekväm avlastning för trötta ben och fötter.

Pyramidkuddar utan liggdel

Pyramidkudde utan liggdel - Brun/Röd - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållba..
349 kr
Exkl. moms:279 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Grön/Vit - Köp den här!Thaikudde/Triangelkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag.Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil struktur och formhållba..
349 kr
Exkl. moms:279 kr
Visar 1 till 2 av 2 ( 1 sidor )