Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Thaikuddar - Tre liggdelar

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar är den längsta modellen i vårt sortiment. Även en av de populäraste storlekarna som också kallas för thaimadrass. Varje thaikudde av denna modell har tre st. utfällbara liggdelar som skapar en avlång yta att ligga på när kudden används. I utfällt läge blir den ca. 170 cm lång. När du inte använder kudden fälls den enkelt ihop och blir då inte mer än ca 50 cm på bredd och djup. Alla thaikuddar kan användas både utomhus och inomhus. Många spännande färger att välja på!

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar

Thaikudde med tre liggdelar - Blå/GuldThaikudde/Triangelkudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är den längsta modellen och en av de mest populära thaikuddarna med väl tilltagna mått. Ett måste på altanen, terassen eller varför inte båtbryggan?Material: Textil, Kapok och virad halm i huvuddele..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Thaikudde med tre liggdelar - Brun/BeigeThaikudde/Triangelkudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är den längsta modellen och en av de mest populära thaikuddarna med väl tilltagna mått. Ett måste på altanen, terassen eller varför inte båtbr..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Thaikudde med tre liggdelar - Brun/RödThaikudde/Triangelkudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är den längsta modellen och en av de mest populära thaikuddarna med väl tilltagna mått. Ett måste på altanen, terassen eller varför inte båtbryggan?Material: Textil, Kapok och virad halm i huvuddele..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Thaikudde med tre liggdelar - Röd/SvartThaikudde/Triangelkudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är den längsta modellen och en av de mest populära thaikuddarna med väl tilltagna mått. Ett måste på altanen, terassen eller varför inte båtbryggan?Material: Textil, Kapok och virad halm i huvuddel..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Visar 1 till 4 av 4 ( 1 sidor )