Meny
Your Cart

Thaikuddar / Golvkuddar med tre liggdelar | Köp på nätet här!

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar är en av de längre modellerna på golvkuddar som vi har i vårt sortiment. Även en av de populäraste storlekarna som också kallas för thaimadrass. Varje thaikudde av denna modell har tre st. utfällbara liggdelar som skapar en avlång yta att ligga på när kudden används. I utfällt läge blir den ca. 170 cm lång. När du inte använder kudden fälls den enkelt ihop och blir då inte mer än ca 50 cm på bredd och djup. Alla thaikuddar kan användas både utomhus och inomhus. Många spännande färger att välja på!

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar

Golvkudde / Thaikudde i färg Blå & Guld med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Brun & Beige med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här g..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i brun & grön färg med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här go..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Brun & Röd med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i enfärgad grön färg med tre utfällbara delar.Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Grön & Vit med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Röd & Blå med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golv..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Röd & Svart med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här go..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Visar 1 till 8 av 8 ( 1 sidor )