Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Thaikuddar / Golvkuddar med tre liggdelar | Köp på nätet här!

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar är en av de längre modellerna på golvkuddar som vi har i vårt sortiment. Även en av de populäraste storlekarna som också kallas för thaimadrass. Varje thaikudde av denna modell har tre st. utfällbara liggdelar som skapar en avlång yta att ligga på när kudden används. I utfällt läge blir den ca. 170 cm lång. När du inte använder kudden fälls den enkelt ihop och blir då inte mer än ca 50 cm på bredd och djup. Alla thaikuddar kan användas både utomhus och inomhus. Många spännande färger att välja på!

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar

Golvkudde / Thaikudde i brun & grön färg med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här go..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Golvkudde / Thaikudde i enfärgad grön färg med tre utfällbara delar.Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Golvkudde / Thaikudde i grön färg med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudde..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Golvkudde / Thaikudde i enfärgad oblekt vit färg med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger de..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Golvkudde / Thaikudde i röd färg med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Golvkudde / Thaikudde i röd och rosa färg med tre utfällbara delarGolvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här g..
790 kr
Exkl. moms:632 kr
Visar 1 till 6 av 6 ( 1 sidor )