Meny
Your Cart

Thaikuddar Jumbo XXL med tre liggdelar | Stora golvkuddar!

Thaikuddar & triangelkuddar med tre liggdelar i Jumbo XXL-modell, vilket är den största och bredaste thaikudden i vårt sortiment, även kallad thaimadrass. Stora thaikuddar & pyramidkuddar med spännande och exotiska färgval!

Thaikuddar & Triangelkuddar Jumbo XXL med tre liggdelar

Stor Thaikudde Jumbo XXL färgvalen brun och beige med tre utfällbara liggdelarThaikudde/Triangelkudde Jumbo XXL med tre liggdelar - Den största och bredaste pyramidkudden i vårt lager! Ett äkta genuint hantverk från Thailand. Triangelkudden blir som en liten soffa i utfällbart läge med stor yta,..
1 295 kr
Exkl. moms:1 036 kr
Stor Thaikudde Jumbo XXL färgvalen brun och röd med tre utfällbara liggdelarThaikudde/Triangelkudde Jumbo XXL med tre liggdelar - Den största och bredaste pyramidkudden i vårt lager! Ett äkta genuint hantverk från Thailand. Triangelkudden blir som en liten soffa i utfällbart läge med stor yta, t..
1 295 kr
Exkl. moms:1 036 kr
Stor Thaikudde Jumbo XXL färgvalen röd och blå med tre utfällbara liggdelarThaikudde/Triangelkudde Jumbo XXL med tre liggdelar - Den största och bredaste pyramidkudden i vårt lager! Ett äkta genuint hantverk från Thailand. Triangelkudden blir som en liten soffa i utfällbart läge med stor yta, ti..
1 295 kr
Exkl. moms:1 036 kr
Stor Thaikudde Jumbo XXL färgvalen röd och svart med tre utfällbara liggdelarThaikudde/Triangelkudde Jumbo XXL med tre liggdelar - Den största och bredaste pyramidkudden i vårt lager! Ett äkta genuint hantverk från Thailand. Triangelkudden blir som en liten soffa i utfällbart läge med stor yta, ..
1 295 kr
Exkl. moms:1 036 kr
Stor Thaikudde Jumbo XXL färgvalen svart och röd med tre utfällbara liggdelarThaikudde/Triangelkudde Jumbo XXL med tre liggdelar - Den största och bredaste pyramidkudden i vårt lager! Ett äkta genuint hantverk från Thailand. Triangelkudden blir som en liten soffa i utfällbart läge med stor yta, ..
1 295 kr
Exkl. moms:1 036 kr
Visar 1 till 5 av 5 ( 1 sidor )