Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Triangelkuddar - Två liggdelar

Triangelkuddarna / Thaikuddarna med två liggdelar är mellan-modellen med utfällbara sitt- och liggdynor. Pyramidkuddar med spännande och exotiska färgval!

Triangelkuddar med två liggdelar

Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Grå - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kara..
649 kr
Exkl. moms:519 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Guld - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kar..
649 kr
Exkl. moms:519 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Röd/Blå - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor kara..
649 kr
Exkl. moms:519 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Röd/Svart - Köp dem här!Triangelkudde / Thaikudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor ka..
649 kr
Exkl. moms:519 kr
Visar 1 till 4 av 4 ( 1 sidor )