Haremsbyxor från Thaidecco

Haremsbyxor av bomull och rayon/konstsilke från Thaidecco - Handgjorda byxmodeller i många exotiska färgval och flera storlekar. Vi älskar sköna byxor! Thaidecco.se erbjuder ett stort och härligt sortiment av byxor och det finns garanterat en haremsbyxa för alla. Alla modeller är i grund och botten Unisex och passar alla, både tjej och kille, dam och herr. Du hittar snygga haremsbyxor i olika material hos oss, både i designer med starka färgval som starka regnbågsfärger eller lite enklare enfärgade byxor med mjukare färger som svart, grå, mörkgrön och vinröd. Byxorna i vårt sortiment har både brett resår i midja eller snörning samt muddar i byxslut.

Kundrecensioner

289 kr

Carolina Bondesson (2019-10-29)

5/5
289 kr

Carolina Bondesson (2019-10-29)

5/5
289 kr

Karin Tejning (2019-09-09)

5/5
289 kr

Lena Warberg (2019-08-08)

4/5
289 kr

Madeleine Svärd (2019-07-18)

5/5
289 kr

Sofia (2019-07-17)

5/5
289 kr

Jonte A (2019-07-16)

5/5
289 kr

Martina Baggström (2019-07-10)

5/5
289 kr

Stefan Carlsson (2019-07-10)

5/5
289 kr

Jessica (2019-06-04)

5/5
289 kr

bettan (2019-02-14)

5/5
289 kr

Annike (2018-10-17)

5/5

Köp Haremsbyxor online på nätet hos Thaidecco med snabba leveranser

Våra populära haremsbyxor tillverkas av högsta kvalitet och i både material som Rayon och bomull. Byxorna finns dels i One Size eller olika storlekar som Medium och XL-large. Byxorna är svala att använda och ger en stor rörelsefrihet med "Baggy-känsla". Den stora lösa designen ger en härlig frihetskänsla vilket gör dem perfekta för yoga-övningar, meditation, avslappning- och stretchövningar, dans, övriga aktivitet och mycket mer. I hemmet kommer byxorna också till sin rätt då de ger användaren en stor dos mysfaktor.

Passformen är mycket uppskattad då byxorna är designade utifrån bekvämlighet och användning. Många av byxmodellerna har mudd-resår i midjan och vid nederkant av byxslut och även snörning i midjan. Haremsbyxorna har normalt en låg gren och detta uppskattas hos många! Du använder inte bara dessa byxor till yoga och dans utan de kommer väl till pass även i vardagen som mysbyxor och resebyxor vid långa flygningar eller i bil. Detta på grund av rörelsefriheten och den svala och luftiga känslan. Kombinera med din mysiga favorit-tröja och du har en mycket bekväm och skön outfit!

Materialet Rayon, även kallat konstsilke, är ett svalt och luftigt textilmaterial. Detta gör att haremsbyxorna är så populära året om. Dels känns byxplaggen så lätta att ha på sig utomhus under den varma sommarsäsongen och inomhus går dem hem i alla lägen hela året om. En lugn och regnig soffhängardag, en produktiv städdag eller en aktiv dans- och träningseftermiddag - Byxorna kommer alltid väl till pass!

Haremsbyxor i bomull hittas också i vårt stora sortiment. Dessa är normalt sett något varmare och passar, förutom under hela året, extra bra på vår- och höstdagar.

Härligt somriga byxor som du använder året om! Haremsbyxor används till både vardag och fest. Kombinera gärna med olika typer av skor och överdelar för att skapa den rätta looken. Det finns inte några stilregler när det kommer till haremsbyxor. Vi har både enfärgade enklare designer och mer färgsprakande och färgstarka modeller av byxplagg.

Byxmodellen är löst sittande och gör dem otroligt bekväma och funktionella att använda med den elastiska midjan. Vi har ett sortiment med fantastiska färger som lyfter upp personligheten hos den som bär plagget. Dessa passar till alla typer av människor och kroppar med bekvämligheten i fokus.

Haremsbyxa från Thaidecco. Handla på nätet från oss med billiga priser och snabba leveranser

Haremsbyxa för dam, herr, tjej och kille. Många modeller och flera storlekar hos Thaidecco.

Haremsbyxor på nätet. Köp billigt och snabbt på Thaidecco.

Funderar du över något?

Vi hjälper dig gärna! Du får snabbt svar på dina frågor genom att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.