Meny
Your Cart

Saronger på nätet - Köp din sarong online här

Saronger & Pareos från Thailand – Stora storlekar och dimensioner i exotiska färger. Varje sarong är tillverkad av 100% Rayon-material i högsta kvalitet. Sarongerna är Unisex-modeller som passar dam, herr, tjej och kille då alla har stor användning för detta multifunktionella plagg. De flesta sarongerna har fransar på kortsidorna som är extra populärt när du knyter om sarongen till en strandklänning eller en heldress. Dessa ger ett brett användningsområde för både män och kvinnor.

Resehandduk och liggunderlag för stranden

Användningsmöjligheterna är många för en sarong. Oftast förknippas dessa härliga tygstycken med sol och värme, bad och relax. På en strand eller runt poolen ligger du bekvämt på en sarong. Skydda dig från strandens sandkorn på bästa sätt eller lägg sarongen över solstolen vid poolkanten så ligger du bekvämt. Behöver du något tunt material som torkar fort? En sarong som resehandduk är väl beprövat och fungerar mycket bra. Rayon-tyget är tunt och luftigt, och hängs det upp för att torka så går det mycket snabbt.

Knyt din egen klänning och dress

När det kommer till användning som ett plagg så kan du mycket enkelt skapa en klänning eller kjol genom att vira tyget runt kroppen och sedan knyta ihop två olika hörnen med varandra. Är det en solig och varm situation så har du snabbt en huvudbonad som blockerar starka och stekande solstrålar. Använd den som en sjal och täck dina axlar och armar om solen bränner, då skyddar du dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Skydda dig mot solstrålar

Varje sarong ger dig många användningsmöjligheter! De fungerar som populära strandplagg och kan användas som kjolar, klänningar, huvudbonader för att nämna några stilar. Sarongerna används också som resehandduk då de torkar otroligt snabbt och lätt samt att vikten är minimal och att varje sarong tar mycket liten plats när de är hopvikta eller ihoprullade i en ryggsäck eller resväska. Saronger på stranden som liggunderlag och filt passar utmärkt då sanden är enkel att skaka av när du skall packa ihop efter sol och bad.

För sol och bad runt poolen eller vid stranden

Du använder detta praktiska plagg till många olika situationer. Sol och bad är en sådan. Behöver du ett liggunderlag så fungerar en sarong perfekt. Eftersom Rayon-tyget torkar otroligt snabbt och lätt så passar saronger mycket bra som resehandduk och handduk för stranden och sunt swimmingpoolen.

Sarongen kan användas till mycket

Täcka över en barnvagn och skapa skygga, skydda mot mygg och flugor. Täcka över packning och innehåll för värme och insyn i bagagerummet på bilen. Dekorativa dukar för bord, färgglada väggdekorationer med mera.


Saronger och Pareos

Sarong - Afrika - Gul Sarong - Afrika - Gul
Konstsilke
Stor och snygg sarong med gul Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltag..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Ränder - Gul/Röd Sarong - Ränder - Gul/Röd
Konstsilke
Stor sarong med ränder i gul och röd designStor och snygg randig sarong i färgerna gul och röd. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Gul & Röd Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Tie Dye..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Små Hibiskus - Vit & Svart Sarong - Små Hibiskus - Vit & Svart
Konstsilke
Vit & Svart sarong för strand, bad och poolStor och snygg sarong med små Hibiskus-tryck i vit och svart färg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Svart med små Hibiskus-tryck Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Stor Mandala - Rosa/Vit Sarong - Stor Mandala - Rosa/Vit
Konstsilke
Snygg sarong med stor mandala i rosa och vit färgSnygg sarong för stranden med mandala i färgerna rosa och vitt. Svalt multifunktionellt strandplagg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Rosa & Vit Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Pareo enfärgad - Grön Sarong - Pareo enfärgad - Grön
Konstsilke
Sarong / Pareo enfärgad - GrönSarong / Pareo i Rayon-material av högsta kvalitet. Väl tilltagen storlek på ca 185 x 110 cm. Perfekt för stranden, som extra plagg eller som resehandduk.Material: 100% Rayon Färg: Grön - Enfärgad design Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 225 gramTvättråd: För att bev..
179 kr
Exkl. moms:143 kr
Sarong - Pareo flerfärgad - Svart/Cerise/Gul/Grön Sarong - Pareo flerfärgad - Svart/Cerise/Gul/Grön
Konstsilke
Sarong / Pareo flerfärgad - Svart/Cerise/Gul/GrönSarong / Pareo i Rayon-material av högsta kvalitet. Väl tilltagen storlek på ca 185 x 110 cm. Perfekt för stranden, som extra plagg eller som resehandduk.Material: 100% Rayon Färg: Svart/Cerise/Gul/Grön - Flerfärgad mönsterdesign Mått: ca 185 x 11..
179 kr
Exkl. moms:143 kr
Sarong - Pareo med färgtryck - Grön Sarong - Pareo med färgtryck - Grön
Konstsilke
Sarong / Strandhandduk med färgtryck - GrönSarong & Strandhandduk i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är av högsta kvalitet, tunt men samtidigt slitstarkt och skapar en härligt luftig och sval känsla runt kroppen. Varje sarong har en väl tilltagen storlek på ca 185 x 110 cm som ..
179 kr
Exkl. moms:143 kr
Sarong - Pareo med monotryck - Grön Sarong - Pareo med monotryck - Grön
Konstsilke
Sarong / Pareo med monotryck - GrönSarong / Pareo i Rayon-material av högsta kvalitet. Väl tilltagen storlek på ca 185 x 110 cm. Perfekt för stranden, som extra plagg eller som resehandduk.Material: 100% Rayon Färg: Grön med monotryck (varierande printdesign i enfärgat tryck) Mått: ca 185 x 110 ..
179 kr
Exkl. moms:143 kr
Enfärgad blå sarong - Härlig himmelsfärg!
Konstsilke
Stor och snygg enfärgad blå sarong i blå färg för strandenSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltagen s..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Visar 1 till 9 av 9 ( 1 sidor )