Saronger och Pareos

Saronger & Pareos från Thailand i exotiska färger och stora modeller och storlekar. Varje sarong är tillverkad av högsta kvalitet i 100% Rayon-material. Sarongerna är av Unisex-modeller och de flesta sarongerna har fransar på kortsidorna. Dessa ger ett brett användningsområde för både män och kvinnor.

Användningsmöjligheter för en sarong: Klänning / Kjol / Huvudbonad / Sjal / Strandhandduk / Resehandduk / Liggunderlag

Varje sarong ger dig många användningsmöjligheter! De fungerar som populära strandplagg och kan användas som kjolar, klänningar, huvudbonader för att nämna några stilar. Sarongerna används också som resehandduk då de torkar otroligt snabbt och lätt samt att vikten är minimal och att varje sarong tar mycket liten plats när de är ihopvikta eller ihoprullade i en ryggsäck eller reseväska. Saronger på stranden som liggunderlag och filt passar utmärkt då sanden är enkel att skaka av när du skall packa ihop efter sol och bad.

Kundrecensioner

249 kr

Eva Zetterlund-Ericsson (2019-11-06)

5/5
249 kr

Ann-Sofi Swärd Svensson (2019-09-25)

5/5
249 kr

Ann-Sofi Swärd Svensson (2019-09-25)

5/5
249 kr

Mona Åström (2019-08-15)

5/5
249 kr

Gunilla Holmér (2019-08-08)

5/5
249 kr

Monica Nordqvist Svensson (2019-07-29)

4/5
249 kr

Marianne Broberg (2019-07-21)

5/5
249 kr

Mirre (2019-07-17)

5/5
249 kr

Kristina Hansson (2019-07-17)

5/5
249 kr

Helena Sjöblom (2019-07-15)

5/5
249 kr

Malin Hagvall Olsson (2019-06-24)

5/5

Saronger - Köp stora handgjorda modeller i exotiska färgval online på nätet

Saronger online på nätet - Du hittar dem hos Thaidecco i vår webbutik! Vi har ett stort sortiment av stora, långa och snygga saronger i många olika färgval. Dessa är mycket populära och används flitigt runt om i Asien, Thailand och Bali, Indonesien.

Varje stor sarong passar både för dam och herr, män och kvinnor då det är en Unisex-produkt. Dessa är populära som badkläder och ett tillbehör för strand då de kan användas som liggunderlag på sanden, som strandklänning eller sarongkjol runt midjan, och även som en snabbtorkande handduk! Den svalkar och skyddar mot solens stekande strålar om det blir för varmt mitt under dagen direkt i solen.

Sarong som även kallas för Pareo är i grund och botten ett rektangulärt tygstycke med stora användningsmöjligheter. Du använder en sarong till många olika användningsmöjligheter som exempelvis klädesplagg, strandtillbehör, vid packning av ryggsäckar och bagage, för att tänka över saker i exempelvis bilen, skydda saker och ting från varma solstrålar med mera. Vi kallar ofta saronger för multiplagg då dem används till så mycket olika användningsområden och uppgifter i vardagen. I hemmet kan du använda saronger som en duk för bordet, ett dekorativt överkast för en säng.

Du kan bära en sarong på många olika sätt. Dels som klänning, exempelvis en strandklänning om du skall ta en kort promenad, som en topp eller scarf runt halsen, skyddande huvudbonad runt huvudet och håret, runt midjan eller över axlarna för att nämna några möjligheter. Saronger skyddar dig på ett effektivt sätt och svalkar ner dig från varma solstrålar när det kan bli lite för varmt mitt på dagen. Och när du vill sola så är det ett underbart liggunderlag och solfilt som torkar snabbt. Sanden från stranden är mycket enkel att skaka av på grund av sarongens låga vikt.

Skall du ut och resa? Skippa då att packa ner flera olika handdukar i olika storlekar som brukar ta upp mycket plats i resväskan. Sarongen är en fullvärdig ersättare för traditionella handdukar och badlakan. En flygresa brukar uppfattas som kall och dragig när fläktsystemet blåser för fullt. En sarong räddar alltid upp situationen på en kall flygresa. Ett annat tips är att du kan använda dessa för att mörklägga eller dämpa insyn för fönster och liknande.

Varje sarong är unikt framtagen och tillverkad för hand. Det är ett fantastiskt plagg och tillbehör i vardagen som alltid kommer väl till hands. Endast fantasin sätter gränserna för dess användning!

Funderar du över något?

Vi hjälper dig gärna! Du får snabbt svar på dina frågor genom att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.