Meny
Your Cart

Saronger på nätet - Köp din sarong online här

Saronger & Pareos från Thailand – Stora storlekar och dimensioner i exotiska färger. Varje sarong är tillverkad av 100% Rayon-material i högsta kvalitet. Sarongerna är Unisex-modeller som passar dam, herr, tjej och kille då alla har stor användning för detta multifunktionella plagg. De flesta sarongerna har fransar på kortsidorna som är extra populärt när du knyter om sarongen till en strandklänning eller en heldress. Dessa ger ett brett användningsområde för både män och kvinnor.

Resehandduk och liggunderlag för stranden

Användningsmöjligheterna är många för en sarong. Oftast förknippas dessa härliga tygstycken med sol och värme, bad och relax. På en strand eller runt poolen ligger du bekvämt på en sarong. Skydda dig från strandens sandkorn på bästa sätt eller lägg sarongen över solstolen vid poolkanten så ligger du bekvämt. Behöver du något tunt material som torkar fort? En sarong som resehandduk är väl beprövat och fungerar mycket bra. Rayon-tyget är tunt och luftigt, och hängs det upp för att torka så går det mycket snabbt.

Knyt din egen klänning och dress

När det kommer till användning som ett plagg så kan du mycket enkelt skapa en klänning eller kjol genom att vira tyget runt kroppen och sedan knyta ihop två olika hörnen med varandra. Är det en solig och varm situation så har du snabbt en huvudbonad som blockerar starka och stekande solstrålar. Använd den som en sjal och täck dina axlar och armar om solen bränner, då skyddar du dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Skydda dig mot solstrålar

Varje sarong ger dig många användningsmöjligheter! De fungerar som populära strandplagg och kan användas som kjolar, klänningar, huvudbonader för att nämna några stilar. Sarongerna används också som resehandduk då de torkar otroligt snabbt och lätt samt att vikten är minimal och att varje sarong tar mycket liten plats när de är hopvikta eller ihoprullade i en ryggsäck eller resväska. Saronger på stranden som liggunderlag och filt passar utmärkt då sanden är enkel att skaka av när du skall packa ihop efter sol och bad.

För sol och bad runt poolen eller vid stranden

Du använder detta praktiska plagg till många olika situationer. Sol och bad är en sådan. Behöver du ett liggunderlag så fungerar en sarong perfekt. Eftersom Rayon-tyget torkar otroligt snabbt och lätt så passar saronger mycket bra som resehandduk och handduk för stranden och sunt swimmingpoolen.

Sarongen kan användas till mycket

Täcka över en barnvagn och skapa skygga, skydda mot mygg och flugor. Täcka över packning och innehåll för värme och insyn i bagagerummet på bilen. Dekorativa dukar för bord, färgglada väggdekorationer med mera.


Saronger och Pareos

Sarong - Afrika - Blå Sarong - Afrika - Blå
Konstsilke
Stor och snygg sarong med blå Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltag..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Afrika - Grön Sarong - Afrika - Grön
Konstsilke
Stor och snygg sarong med grön Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tillta..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Afrika - Gul Sarong - Afrika - Gul
Konstsilke
Stor och snygg sarong med gul Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltag..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Afrika - Lila Sarong - Afrika - Lila
Konstsilke
Stor och snygg sarong med lila Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tillta..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Afrika - Röd Sarong - Afrika - Röd
Konstsilke
Stor och snygg sarong med röd Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tilltag..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Afrika - Rosa Sarong - Afrika - Rosa
Konstsilke
Stor och snygg sarong med rosa Afrika-design för strand och badSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Sarongen har en väl tillta..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Flerfärgad - Grön/Blå Sarong - Flerfärgad - Grön/Blå
Konstsilke
Stor och snygg randig sarong i färgerna grönt och blåttSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt är det tunt och svalt vilket skapar en härligt luftig känsla runt kroppen. Perfekt snabbtorkande plagg för st..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Flerfärgad - Grön/Blå/Lila Sarong - Flerfärgad - Grön/Blå/Lila
Konstsilke
Flerfärgad stor sarong i färgerna grön, blå och lilaSarong för strand, sol och bad i härligt Rayon-material likt konstsilke. Stor och snygg randig sarong i grön, blå och lila nyanser. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan. Materialet är slitstarkt och av högsta kvalitet, samtidigt ä..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Hibiskusar - Blå & Vit Sarong - Hibiskusar - Blå & Vit
Konstsilke
Stor sarong med Hibiskus-tryck i blå-vit designStor och snygg sarong med blått och vitt blomtryck. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå & Vit Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Leopard - Brun Sarong - Leopard - Brun
Konstsilke
Strand-sarong i Leopard-mönster för strand och badStor och snygg sarong med leopard-design i brun färg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Brunt leopard-mönster Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Punkter - Blå/Brun Sarong - Punkter - Blå/Brun
Konstsilke
Strand-sarong med punkter i blå och brun designStor strand-sarong med tryck i form av punkter. Perfekt plagg för en dag på beachen i solskenet och på resande fot. Förnämlig som snabbtorkande och lätt resehandduk.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå & Brun Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca ..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Punkter - Persiko-Orange Sarong - Punkter - Persiko-Orange
Konstsilke
Stor sarong med punkter i persiko-orange designStor och snygg sarong med tryck i form av punkter. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Persika & Orange Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Tie Dye..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Ränder - Grön Sarong - Ränder - Grön
Konstsilke
Stor sarong med ränder i gröna färgerStor och randig sarong i gröna nyanser. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Grön Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Tie Dye..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Ränder - Gul/Röd Sarong - Ränder - Gul/Röd
Konstsilke
Stor sarong med ränder i gul och röd designStor och snygg randig sarong i färgerna gul och röd. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Gul & Röd Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Tie Dye..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Rund Mandala - Blå/Gul/Grön Sarong - Rund Mandala - Blå/Gul/Grön
Konstsilke
Snygg sarong med rund mandala i färgerna blå, gul och grönStor och snygg sarong med mandala i färgerna blå, gul och grön. Svalt multifunktionellt strandplagg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Blå / Gul / Grön Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Rund Mandala - Lila/Turkos Sarong - Rund Mandala - Lila/Turkos
Konstsilke
Snygg sarong med rund mandala i färgerna lila och turkosStor och snygg sarong med mandala i färgerna lila och turkos. Svalt multifunktionellt strandplagg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Lila / Turkos Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Rund Mandala - Röd/Blå Sarong - Rund Mandala - Röd/Blå
Konstsilke
Snygg sarong med rund mandala i färgerna röd och blåStor och snygg sarong med mandala i färgerna röd och blå. Svalt multifunktionellt strandplagg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Röd / Blå Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Rund Mandala - Svart/Lila/Turkos Sarong - Rund Mandala - Svart/Lila/Turkos
Konstsilke
Snygg sarong med rund mandala i färgerna svart, lila och turkosStor och snygg sarong med mandala i färgerna svart, lila och turkos. Svalt multifunktionellt strandplagg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Svart / Lila / Turkos Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Rutor - Lila/Vit Sarong - Rutor - Lila/Vit
Konstsilke
Stor sarong med rutor i lila och vit färgStor och snygg sarong med tryck i form av rutor. Perfekt snabbtorkande plagg för stranden och resan.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Lila & Vit Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Tie Dye..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Sarong - Små Hibiskus - Vit & Blå Sarong - Små Hibiskus - Vit & Blå
Konstsilke
Vit & Blå sarong för strand, bad och poolStor och snygg sarong med små Hibiskus-tryck i vit och blå färg.Material: Rayon (konstsilke) Färg: Vit & Blå med små Hibiskus-tryck Mått: ca 185 x 110 cm Vikt: ca 250 gram Sarongtyp: Print..
199 kr
Exkl. moms:159 kr
Visar 1 till 20 av 58 ( 3 sidor )