Meny
Your Cart

Vår webbutik använder sig av Cookies för en god användarupplevelse. Läs mer om Cookies här.

Smockbyxor

Smockbyxor från Thaidecco - Både bomullsbyxor och konstsilkebyxor i Rayon-material. Breda och bekväma smock-resår i midjan gör varje byxa så bekväm. Handgjorda byxor med den rätta känslan! Varje smockbyxa är handsydd och noggrant tillverkad med muddar vid byxslut och fickor på sidorna på de allra flesta byxmodeller. Letar du efter en "Haremsbyxa med Smock" så kan du besöka vår kategori med "Haremsbyxor".

Våra Smockbyxor går hem i alla typer av användningssituationer. Det är mysiga byxor att använda i hemmet, vid fest och party eller vid yoga, meditation och avslappningsövningar. De är också populära att resa i på grund av deras luftiga känsla och rörligheten som de ger personen som bär dem. Låg vikt gör att byxorna blir väldigt lättpackade i bagageväskan.

Smockbyxor i bomull och konstsilke

Smockbyxa Påfågelblomma - Svart Smockbyxa Påfågelblomma - Svart
Konstsilke
Smockbyxa Påfågelblomma - SvartKlassisk handgjord Thaibyxa i 100% Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med bred smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Stora fickor på både höger och vänster sida som är dekorerade med hängande snören.Byxstorlek Medium: Midja: 63-114 cm Längd ..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Smockbyxa Påfågelblomma - Blå/Grön Smockbyxa Påfågelblomma - Blå/Grön
Konstsilke
Smockbyxa Påfågelblomma - Blå/GrönKlassisk handgjord Thaibyxa i 100% Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med bred smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Stora fickor på både höger och vänster sida som är dekorerade med hängande snören.Byxstorlek Medium: Midja: 63-114 cm Län..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Smockbyxa Påfågelblomma - Vinröd Smockbyxa Påfågelblomma - Vinröd
Konstsilke
Smockbyxa Påfågelblomma - VinrödKlassisk handgjord Thaibyxa i 100% Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med bred smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Stora fickor på både höger och vänster sida som är dekorerade med hängande snören.Byxstorlek Medium: Midja: 63-114 cm Längd..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Smockbyxa Påfågelblomma - Mörkblå Smockbyxa Påfågelblomma - Mörkblå
Konstsilke
Smockbyxa Påfågelblomma - MörkblåKlassisk handgjord Thaibyxa i 100% Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med bred smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Stora fickor på både höger och vänster sida som är dekorerade med hängande snören.Byxstorlek Medium: Midja: 63-114 cm Läng..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Smockbyxa Bomull Enfärgad - Brun Smockbyxa Bomull Enfärgad - Brun
Bomull
Härligt luftig och rörlig Smockbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i brun nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- meditation- och avslappningsövningar. Po..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Smockbyxa Bomull Enfärgad - Grön Smockbyxa Bomull Enfärgad - Grön
Bomull
Härligt luftig och rörlig Smockbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Grön nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- meditation- och avslappningsövningar. Po..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Smockbyxa Bomull Enfärgad - Mörkröd Smockbyxa Bomull Enfärgad - Mörkröd
Bomull
Härligt luftig och rörlig Smockbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Mörkröd nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- meditation- och avslappningsövningar...
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Smockbyxa Bomull Enfärgad - Grå Smockbyxa Bomull Enfärgad - Grå
Bomull
Härligt luftig och rörlig Smockbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Grå nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- meditation- och avslappningsövningar. Pop..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Smockbyxa Bomull Enfärgad - Svart Smockbyxa Bomull Enfärgad - Svart
Bomull
Härligt luftig och rörlig Smockbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Svart nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- meditation- och avslappningsövningar. P..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Vit Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Vit
Bomull
Härligt luftig och rörlig ballongbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Vit nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Stor insydd ficka på höger sida. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- medita..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Antracitgrå Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Antracitgrå
Bomull
Härligt luftig och rörlig ballongbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Antracitgrå nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Stor ficka på höger sida. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- medit..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Mörkröd Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Mörkröd
Bomull
Härligt luftig och rörlig ballongbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Mörkröd nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Stor insydd ficka på höger sida. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- me..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Visar 1 till 12 av 12 ( 1 sidor )