Meny
Your Cart

Smockbyxor

Smockbyxor från Thaidecco - Både bomullsbyxor och konstsilkebyxor i Rayon-material. Breda och bekväma smock-resår i midjan gör varje byxa så bekväm. Handgjorda byxor med den rätta känslan! Varje smockbyxa är handsydd och noggrant tillverkad med muddar vid byxslut och fickor på sidorna på de allra flesta byxmodeller. Letar du efter en "Haremsbyxa med Smock" så kan du besöka vår kategori med "Haremsbyxor".

Våra Smockbyxor går hem i alla typer av användningssituationer. Det är mysiga byxor att använda i hemmet, vid fest och party eller vid yoga, meditation och avslappningsövningar. De är också populära att resa i på grund av deras luftiga känsla och rörligheten som de ger personen som bär dem. Låg vikt gör att byxorna blir väldigt lättpackade i bagageväskan.

Smockbyxor i bomull och konstsilke

Smockbyxa Påfågelblomma - Blå/Grön Smockbyxa Påfågelblomma - Blå/Grön
Konstsilke
Smockbyxa Påfågelblomma - Blå/GrönKlassisk handgjord Thaibyxa i 100% Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med bred smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Stora fickor på både höger och vänster sida som är dekorerade med hängande snören.Byxstorlek Medium: Midja: 63-114 cm Län..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Smockbyxa Påfågelblomma - Vinröd Smockbyxa Påfågelblomma - Vinröd
Konstsilke
Smockbyxa Påfågelblomma - VinrödKlassisk handgjord Thaibyxa i 100% Rayon-material. Bekväm och luftig byxa med bred smock-resår i midjan samt resår-muddar vid benslut. Stora fickor på både höger och vänster sida som är dekorerade med hängande snören.Byxstorlek Medium: Midja: 63-114 cm Längd..
289 kr
Exkl. moms:231 kr
Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Vit Ballongbyxa Bomull Enfärgad - Vit
Bomull
Härligt luftig och rörlig ballongbyxa från Thailand, tillverkad i härligt och svalt bomullstyg. Byxan är i Vit nyans med smockresår i midjan samt vid benslut. Stor insydd ficka på höger sida. Dessa smockbyxor passar utmärkt till både daglig myskänsla och även till en aktiv fritid, dans, yoga- medita..
329 kr
Exkl. moms:263 kr
Visar 1 till 3 av 3 ( 1 sidor )