Träspel från Thailand

Träspel från Thailand - Thailändska sällskapsspel som Jenga och Shut The Box

Träspel från Thailand i populära modeller som Jenga / Jenga Jumbo / Shut the box / Jackpot / Ormkub. Varje träspel är unikt handgjort och håller högsta möjliga kvalitet och finish. Den exotiska träkänslan infinner sig på riktigt när spelen används! Ett fint hantverk som bidrar till många timmars skratt och leende i alla åldrar. Perfekt för myskvällar, barnkalas, förfester, familjekvällar - Träspel går alltid hem!

Vi har också egentillverkade Jenga Jumbo samt Jenga Jumbo XXL för utomhusbruk. Dessa spel är handgjorda av oss i Sverige. De större utomhus-spelen i Jenga-utförande passar perfekt för spelstunder i trädgården, grillkvällar, fester med mera. Spelen är enkla att förflytta och ta med, med tanke på de praktiska väskorna som Jenga-spelen förvaras i. För många skrattfyllda och roliga stunder med när och kära!

Shut The Box / Jackpot

Shut The Box som även kallas för Jackpot är ett populärt sällskapsspel som du säkert har sett i barer, restauranger, resorter och hotell för att nämna några ställen. Spelet är i grund och botten baserat på enkla spelregler och en enkel speluppgift som kan vara nog så klurig att slutföra. Genom att använda sig av två tärningar skall du lyckas att vänta på samtliga nummerbrickor från 1-9 (våra större Jumbospel har 12 st. nummerbrickor) i följd utifrån vad för nummer du kastar fram med tärningarna. Från starten är alla nummerbrickor nerfällda med synliga siffror. Du slår tärningarna och utifrån det som 1 eller de 2 ihop-parade visar så får du använda dig av en tärnings värde alternativt båda tärningarnas värde ihop för att vända siffra 1-9. Låt oss säga att du slår fram 3+5 på tärningarna. Då får du välja om du vill vända sifferbricka 3, sifferbricka 5 eller sifferbricka 8. Sedan slår du tärningarna igen och fortsätter utmaningen med att vända siffra efter siffra tills alla sifferbrickor är vända. då har du fått JACKPOT! Spelreglerna och tillvägagångssättet är enkelt och otroligt roligt i grupp om du tävlar om något pris! Jackpot-spelet är också bra för huvudräkning och snabba matematiska övningar för alla åldrar. Perfekt att ha ståendes framme på vardagsrumsbordet eller i bokhyllan.

Jenga

Jenga är träspelet som bidrar till många timmar av roliga spelstunder, både själv eller i grupp. Spelet går ut på att förflytta klossarna på höjden utan att bli den som river eller välter tornet när det blir för instabilt! Detta populära träspel ser du vanligtvis i restauranger och barer och är ett roligt tidsfördriv för både stora som små. Spelreglerna som vanligtvis brukar användas är att du endast får använda en hand och maximalt två fingrar när du flyttar en träkloss från tornet, och denna träkloss skall därefter placeras på det översta lagret så att tornet byggs på höjden. Detta får göras från alla våningar eller lager förutom de tre översta, för att det inte skall bli alldeles för lätt i början. Det gäller att placera varje träkloss på rätt sätt, dels för att underlätta för dig själv vid nästa tur och dels för att försöka svåra till det extra för dina motståndsspelare. Placeras exempelvis en träkloss på ena sidan av det vinglande tornet kan detta både försvåra eller förenkla för nästkommande spelare.
Jenga-spelen är exklusivt handgjort och tillverkat i exotiskt trä där varje del är slipad och behandlad bästa finish och högsta möjligt kvalitetskänsla.

Jenga Jumbo

Detta är vårt största gigantiska Jenga-träspel för utomhusbruk i hem och trädgård som vi själva tillverkar här hos oss i Sverige. Det går även att spela inomhus på en matta, tänk då på att skydda eventuella mjuka trägolv då Jenga Jumbo-tornet kan bli högt under spelets gång.

Ormkub

Ormkuben i trä är klurig att lösa! Den har samma form och design som Rubiks kub fast när träkuben fälls ut så blir det som en slingrande orm istället. Därefter är det upp till personen som håller i ormen att veckla tillbaka denna till ursprungsläget som en kub igen. Ett mycket enkelt spel som är nog så klurigt att lösa! Prova att lösa ormkuben under tidspress! Det skapar extra spänning och press på den som försöker veckla ihop denna.

Kundrecensioner

299 kr

Lena Berglund (2019-08-27)

5/5
279 kr

Lena A (2019-08-09)

5/5
229 kr

Kristina Lind (2019-07-23)

5/5
229 kr

Sandra Karlsson (2019-07-15)

5/5
279 kr

Petter (2019-05-05)

5/5
319 kr

Roger Eriksson (2018-02-08)

5/5
799 kr

Ulla Palm (2017-10-06)

5/5
319 kr

jossan (2017-02-28)

5/5

Funderar du över något?

Vi hjälper dig gärna! Du får snabbt svar på dina frågor genom att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.