Meny
Your Cart

Träspel & Tärningsspel | Handgjorda sällskapsspel | Thaidecco

Träspel, tärningsspel och sällskapsspel från Thailand i populära modeller som Jenga / Jenga Jumbo / Shut the box - Jackpot / Ormkub hittar du hos oss. Varje träspel är unikt handgjort och håller högsta möjliga kvalitet och finish. Den exotiska träkänslan infinner sig på riktigt när spelen används! Ett fint hantverk som bidrar till många timmars skratt och leende i alla åldrar. Perfekt för myskvällar, barnkalas, förfester, familjekvällar - Träspel går alltid hem!

Vi har också egentillverkade Jenga Jumbo samt Jenga Jumbo XXL för utomhusbruk. Dessa spel är handgjorda av oss i Sverige. De större utomhus-spelen i Jenga-utförande passar perfekt för spelstunder i trädgården, grillkvällar, fester med mera. Spelen är enkla att förflytta och ta med, med tanke på de praktiska väskorna som Jenga-spelen förvaras i. För många skrattfyllda och roliga stunder med när och kära!

Träspel från Thailand - Thailändska sällskapsspel som Jenga och Shut The Box

Shut The Box / Jackpot - Populärt Thailändskt sällskapsspel i trä!Shut The Box som kallas även för Jackpot är ett smått beroendeframkallande träspel. Reglerna är enkla, och det är nog också därför detta träspel innehar den underhållningscharm som spelet förtjänar! Shut The Box är ett riktigt rol..
229 kr
Exkl. moms:183 kr
Shut The Box – Det klassiska träspelet med tärningar från Thailand!Shut The Box Grön är ett handgjort tärningsspel som kallas även för Jackpot. Med 9 nummer och två tärningar skall du flippa alla nummer i följd – Annars har du förlorat! Träspelets regler är enkla men också smått beroendeframkall..
229 kr
Exkl. moms:183 kr
Shut The Box / Jackpot - Handgjort tärningsspel från ThailandShut The Box Röd är det populära barspelet och sällskapsspelet Jackpot som du säkert har sett runt om i Thailand om du har besökt landet. Ett roligt tidsfördriv som alltid är lika uppskattat där det dyker upp. Garanterar många spännand..
229 kr
Exkl. moms:183 kr
Tärningsspel Shut The Box Large – Blått träspel från ThailandShut The Box är ett roligt träspel där alla spelare hålls fokuserade på respektive spelomgång, med förhoppning på att den aktuella spelaren inte klarar att vänta alla träbrickor och få Jackpot. Huvudräkningen tränas också genom tärning..
279 kr
Exkl. moms:223 kr
Träspel Shut The Box Large – Grönt tärningsspel från ThailandShut The Box är ett roligt tärningsspel från Thailand. Träpelet kallas även för Jackpot som kan spelas med en spelare eller flera personer. Spelgången och regler är enkla, men det är nog så svårt att få Jackpot! Spelet går ut på att vä..
279 kr
Exkl. moms:223 kr
Tärningsspel Shut The Box Large – Rött sällskapsspel från ThailandShut The Box med röd botten är ett hangjort träspel som också kallas för Jackpot. Mycket populärt sällskapsspel i Thailand. Med de två tärningar som medföljer skall du klara av att flippa respektive siffra / träbricka på raken eft..
279 kr
Exkl. moms:223 kr
Shut The Box – Handgjort tärningsspel i trä från ThailandShut The Box Jumbo kallas också för Jackpot och är ett handgjort träspel från Thailand med blå spelbotten. Med två tärningar skall du lyckas att vända på samtliga sifferbrickor på rad under spelets gång. Klarar du detta har du lyckats få J..
319 kr
Exkl. moms:255 kr
Tärningsspel Shut The Box Jumbo – Grönt träspel från ThailandShut The Box Jumbo är det riktigt stora träspelet Jackpot! Handgjort sällskapsspel med grön spelyta i filt och hög finish. Har du väl börjat spela är det svårt att sluta - Särskilt om du inte lyckas få Jackpot! Spelreglerna är mycket e..
319 kr
Exkl. moms:255 kr
Shut The Box Jumbo tärningsspel – Rött träspel från ThailandShut The Box Jumbo med röd spelbotten av filt som kallas även för Jackpot är ett smått beroendeframkallande träspel. Reglerna är enkla, och det är nog också därför detta träspel innehar den underhållningscharm som spelet förtjänar! Shut..
319 kr
Exkl. moms:255 kr
Biljardbord Mini-spel - Handgjort träspel från ThailandBiljardbord Mini-spel - Härligt sällskapsspel i form av ett litet snooker-spel. Grön spelyta i filt, två köer, 15 färgade kulor samt 1 vit inklusive triangel av trä. Handgjort träspel i trä för både spel och dekoration. En kul grej att ta fr..
295 kr
Exkl. moms:236 kr
Domino Träspel med 6x6 punkter – Handgjort sällskapsspel från ThailandDetta Domino är ett fint och handgjort träspel som går hem i alla åldrar. Innehåller 28 st. träbrickor och spelet är baserat på 6 spelpunkter. Alla spelbrickor förvaras smidigt i den medföljande förvaringsboxen med lock.Må..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Domino Träspel 9x9 punkter – Exklusivt träspel från ThailandDomino 9x9 punkter är vårt handgjorda sällskapsspel med hög finish! Ett roligt spel för alla situationer som kalas, fester, hemmakvällar och spontana speltillfällen. Inklusive 56 st. spelbrickor och en smidig förvaringsbox med lock...
295 kr
Exkl. moms:236 kr
Kalaha Mini Träspel – Handgjort sällskapsspel i miniformat!Kalaha Mini är det handgjorda träspelet i miniformat. Populärt sällskapsspel som är omtyckt i alla åldrar. Spelet är hopfällbart och passar extra bra i resväskan vilket uppskattas för de som är på resande fot och vil lta med sig ett säll..
249 kr
Exkl. moms:199 kr
Ormkub i trä – Det kluriga & trixiga träspelet för hjärngympa!Ormkuben är ett spännande träspel som kan vecklas ut till en slingrande orm. Får du ihop träormen till dess ursprungliga kubform igen? Klurigare än vad du tror! Ett populärt tillbehör att ha framme på vardagsrumsbordet. När spelaren v..
99 kr
Exkl. moms:79 kr
Sudoku Box Träspel – Det populära hjärngympa-spelet i trä!Sudoku Box är det populära träspelet för hjärngympa! Eftersom det är i trä så kan du spela detta spel om och om igen! Sluta bråka med papper och penna – Gillar du Sudoku så är detta spelet du skall ha framme på bordet! Spelbitarna är make..
295 kr
Exkl. moms:236 kr
Sudoku Brädspel – Det roliga spelet i trä för huvudräkning!Sudoku Brädspel är spelet för dig som vill träna huvudräkning och gillar kluriga spel med mycket tänk. Populärt träspel som ersätter de traditionella Sudoku-spelen med penna och papper. Här slipper du att sudda ut siffror hela tiden, då ..
295 kr
Exkl. moms:236 kr
Visar 1 till 16 av 16 ( 1 sidor )