Meny
Meny
Varukorg

Betalningsinformation

Att erbjuda flertalet betalningsmöjligheter via vår e-butik är en viktig del i verksamheten tycker vi. Thaidecco.se erbjuder betalningslösningar från de största aktörerna på marknaden som har lång erfarenhet när det gäller betalning med ekonomiska medel inom e-handel. Säkert, snabbt och smidigt. Thaidecco.se lagrar inte betalnings- eller kontouppgifter från våra kunder vid utförda betalningar. Vi återkommer alltid med en leveransbekräftelse inklusive sändningsnummer via e-post gällande beställningar som levereras från oss.

Har du som kund eventuella frågor till oss på Thaidecco.se angående betalningsalternativen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här.

1. Swish
En mobil betaltjänst som är ett samarbete mellan de sex största bankerna i Sverige: Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken, Sparbankerna, Länsförsäkringar och Danske Bank. Tjänsten möjliggör för privatpersoner att betala direkt genom mobiltelefonen och appen Swish.

2. Payson
En av Sveriges största aktörer för säker betalning via e-handel sedan 2004. Gällande villkor för PaysonFaktura hittas längst ner på denna sida. Payson har över 2,5 miljoner användare och över 10 000 anslutna företag som använder deras betalningsfunktion.

Kortbetalning med Visa/MasterCard
Direktbetalning via kundens egna internetbank - Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank
Fakturabetalning med möjlighet för delbetalning för ordrar över 300 sek
SMS-betalning
Betalningsmöjlighet via e-post​​

3. PayPal
En världsomfattande betaltjänst för e-handel som grundades 1998. Varje dag hanteras 12.5 miljoner betalningsuppdrag via PayPal.
Kortbetalning med Visa/MasterCard
Direktbetalning från kundens egna PayPal-konto
Betalningsmöjlighet via e-post

4. Bankgiro
Traditionellt betalsätt via Bankgiro, där kunden gör en banköverföring från sin egna internetbank till vårt Bankgiro-nummer. När detta betalningsalternativ väljs, presenteras betalningsinformationen för kunden i samband med att en order slutförs i vår e-butik. Det kan ta upp till 3 arbetsdagar för pengarna att registreras hos oss när detta betalningsalternativ används och när vi har mottagit aktuell betalning från kund sänds de beställda varorna från vårt lager. Vi återkommer alltid med en leveransbekräftelse inklusive sändningsnummer gällande alla våra ordrar som levereras.

Kundregistrering eller Gästkassa?
Du som kund har full valfrihet när Du handlar i vår e-butik. Kunden behöver inte registrera sig i vårt kundregister utan det går även att handla utan registrering. Den aktuella person- och leveransinformationen anges enkelt i ett steg i kassan. Fördelen med att registrera sig som kund är att Du på ett enkelt sätt kan följa statusen på genomförd order och även få överblick över historiska ordrar.

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 sek inkl moms. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-bostadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.