Meny
Meny
Varukorg

Om Thaidecco.se

Thaidecco.se drivs av Swahn Utility AB och är godkänd för F-skatt samt momsregistrering. Vårt säte och lager är beläget i Vänersborg vid Vänerns vackra sydspets. Designen på vår webbutik är responsiv och alla funktioner är optimerade för samtliga typer av uppkopplade enheter, så som datorer, surfplattor och mobiltelefoner med olika skärmdimensioner.

Det är något speciellt med Fjärran Öst. Fantastiska människor, underbar natur och spännande kulturupplevelser. Och så har vi de magiska thaikuddarna med dess ursprung från Sydostasien och Thailand. När solen sakta gömmer sig bakom horisonten, byts strandparasoller och solstolar ut mot låga bord och thaikuddar som breder ut sig på alla de paradisstränder som leendenas land Thailand erbjuder. Thaikuddarna, som också kallas för triangelkuddar, pyramidkuddar eller trekantskuddar, är en populär inredningsdetalj och även en funktionell möbel som man som besökare i Thailand oftast bekantar sig med. De finns på hotell och resorter, restauranger, strandbarer, nattklubbar och chill out-barer, ofta i samband med havets direkta närhet.

Thaidecco skylt utomhus

Grundaren av Thaidecco.se, Thomas Swahn Lindberg, är inte bara en återkommande besökare av Thailand, han har också ett gediget intresse för hantverkstraditionen och de produkter som används i Thailand långt tillbaka i tiden. Hans kunskap och intresse för Thailand, människorna och dess spännande utbud av inredningsdetaljer från Sydostasien har resulterat i denna webbutik.

Thaikuddar och triangelkuddar utomhus

Kommunikation, diskussion och uppföljning är en viktig del i vår verksamhet, och vi har nära kontakt med våra leverantörer. Årliga leverantörsbesök görs för att upprätthålla en god, tydlig och rättvis kommunikation som är en av de viktiga grundstenarna i vår affärsidé. Samtliga fotografier som återfinns på Thaidecco.se är tagna av oss och är till fullo Thaidecco.se´s egendom.

Kvalitetskontroll av våra produkter

Vi undersöker alltid alla produkter som läggs in i vårt lager. När det gäller triangelkuddarna kontrolleras dem visuellt och dammsugs. Det kan, på naturlig väg, uppstå damm från tillverkning och transport, och en enkel rengöring ingår i vår produktkontroll innan våra lagervaror skickas vidare till slutkund. På bilden ser vi vår Thomas som visuellt undersöker en del av en inkommen produktsändning till vårt lager.

Kontroll av thaikuddar på vårt lager

"En idé, ett skapande, ett hantverk.

Thaikuddarna är lokalt producerade av det inhemska folket i den norra provinsen Chiang Mai och skapas tillsammans med den livsglädje och paradiskänsla som landet bjuder på. Och den magiska känslan följer med triangelkuddarna.

- Det är en bidragande glädjekälla att få tillfället att varva ner på en thaikudde placerad på ett varmt soldäck en sommardag, eller framför brasan en kall januarikväll. Ett vackert hantverk med stor exotisk karaktär.

Thomas Swahn Lindberg"