Meny
Meny
Varukorg

Leveransinformation

Att logistiken och leveranser av ordrar fungerar friktionsfritt vid e-handel är viktigt. Thaidecco.se tillhandahåller inrikes leveransmöjligheter genom DHL som är en snabb och pålitlig aktör på transportmarknaden. Vi har förhandlat fram ett avtal hos DHL som gör dessa till vår primära transportaktör. Vi använder oss även av PostNord och deras frakttjänster vid mindre försändelser.

1. DHL
- DHL ServicePoint

Med detta transportval så sker paketleverans av varor till kundens närmaste DHL-ombud. Önskas ett speciell utlämningsställe så går det bra att specificera utlämningsställets namn och adress som en kommentar när du slutför beställningen så gör vi vårt bästa för att uppfylla denna önskan.

2. PostNord
- Postnord Varubrev (för ordervärde upp till 500 sek)

Mindre försändelser som byxor och saronger skickar vi med PostNords transportalternativ Varubrev för leverans direkt ner i mottagarens brevlåda. OBS! Fr. o. m. november 2021 så kommer paket som inte får plats i mottagaren brevlåda att placeras i en påse som sedan hängs på brevlåda eller entrédörr till mottagaren. Detta menas med att försändelser inte längre skickas tillbaka till paketombud där paket därefter har fått hämtats ut, utan nu skall hemleveranser alltid ske.