Meny
Varukorg

Thaikuddar från Thailand | Köp din thaikudde här

Thaikudde, triangelkudde, pyramidkudde, trekantskudde, sittmadrass eller thaimadrass – Dessa kuddar från Thailand har många namn! Förgyll din tillvaro med dessa underbara Thailändska kuddar och solmadrasser. Användningsområdena är många och var du än väljer att placera din thailändska triangelkudde så kommer den att bidra med en exotisk och magisk atmosfär för en avslappnande tillvaro där den placeras och används.

Pyramidkudde utan liggdel - Blå & Grå - Köp den här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil st..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Brun & Röd - Köp den här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil s..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Blå & Vit - Köp den här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil st..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Pyramidkudde utan liggdel i färgerna Blå & Guld - Köp här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för sta..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Röd / Blå - Köp den här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil st..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Röd & Svart - Köp den här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil ..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Pyramidkudde utan liggdel - Brun & Beige - Köp den här! Pyramidkudde utan liggdel. Dessa kuddar är populära att komplettera sin soffgrupp med vilket ger möblemanget en härlig dos av exotiska färginslag. Produktspecifikationer: Material: Bomull Stoppning: Kapok och virad halm för stabil..
599 kr
Exkl. moms:479 kr
Triangelkudde med en liggdel - Blå/Guld Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppnin..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Brun/Beige Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppn..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Brun/Grön Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppni..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Röda nyanser Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stop..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Röd/Grön Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppnin..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Svart & blå Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stopp..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Svart & orange Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull St..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en dyna i enfärgad beige färg Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull ..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en dyna i enfärgad grå-blå färg Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Guld - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som är..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Blå/Vit - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som är ..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Brun/Beige - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som ..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Brun/Grön - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som ä..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i enfärgad beige färg - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som ..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i enfärgad grå-blå färg - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär so..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i röd färg - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som är populär ..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i färgerna Röd/Blå - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som är ..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i röd/grön färg - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som är pop..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Triangelkuddar från Thailand i svart & orange färg - Köp dem här! Triangelkudde med två liggdelar som enkelt fälls ut när madrassdelarna skall användas. I ihopfällt läge är trekantskudden smidig att förvara och tar liten plats. En funktionell möbel och ett exotiskt hantverk med stor karaktär som ..
849 kr
Exkl. moms:679 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Blå & Grå med tre utfällbara delar. Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde i röd färg med tre utfällbara delar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Röd & Grön med tre utfällbara delar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde med elefantmönster i färg Svart & Blå med tre liggdelar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ge..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde i enfärgad vit färg med tre utfällbara delar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här g..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Thaikudde i enfärgad blå färg med tre dynor Thaikudde med tre utfällbara liggdynor. Färgen är solid blå färg. Enkel att fälla ihop när den inte används. Väl tilltaget mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden en underbar stund för avslappning och vila både inomhus i hemmet ..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Thaikudde i enfärgad grå-blå nyans med tre utfällbara dynor Thaikudde med tre utfällbara liggdynor. Färgen är enfärgad grå-blå kulör. Enkel att fälla ihop när den inte används. Väl tilltaget mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden en underbar stund för avslappning och vil..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Thaikudde i enfärgad röd färg med tre dynor Thaikudde med tre utfällbara liggdynor. Färgen är solid röd färg. Enkel att fälla ihop när den inte används. Väl tilltaget mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden en underbar stund för avslappning och vila både inomhus i hemmet ..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Stor golvkudde / Thaikudde XL med tre liggdelar i färgerna blått och grått Golvkudde / Thaikudde XL med tre utfällbara liggdelar. Denna stora triangelkudde är väl tilltagen i mått och innefattar 15 stycken Kapok-stoppade rullar i huvuddelen. Thaikudden används för sol- och avslappningssituationer..
1,399 kr
Exkl. moms:1,119 kr
Stor golvkudde / Thaikudde XL med tre liggdelar i färgerna blå och guld Golvkudde / Thaikudde XL med tre utfällbara liggdelar. Denna stora triangelkudde är väl tilltagen i mått och innefattar 15 stycken Kapok-stoppade rullar i huvuddelen. Thaikudden används för sol- och avslappningssituationer, p..
1,399 kr
Exkl. moms:1,119 kr
Stor golvkudde / Thaikudde XL med tre liggdelar i färgerna röd och blå Golvkudde / Thaikudde XL med tre utfällbara liggdelar. Denna stora triangelkudde är väl tilltagen i mått och innefattar 15 stycken Kapok-stoppade rullar i huvuddelen. Thaikudden används för sol- och avslappningssituationer, på..
1,399 kr
Exkl. moms:1,119 kr
Stor golvkudde / Thaikudde XL med tre liggdelar i färgerna röd och svart Golvkudde / Thaikudde XL med tre utfällbara liggdelar. Denna stora triangelkudde är väl tilltagen i mått och innefattar 15 stycken Kapok-stoppade rullar i huvuddelen. Thaikudden används för sol- och avslappningssituationer, ..
1,399 kr
Exkl. moms:1,119 kr
Golvkudde i blå och grå färg med fyra utfällbara delar Golvkudde från Thailand med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta golvkuddar i vårt sortiment som räcker till för även den riktigt långa personen! Med de tilltagna måtten på ca 220 cm i utfällt läge så är den här golvkudden en sann..
1,199 kr
Exkl. moms:959 kr
Golvkudde i brun och beige färg med fyra utfällbara delar Golvkudde från Thailand med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta golvkuddar i vårt sortiment som räcker till för även den riktigt långa personen! Med de tilltagna måtten på ca 220 cm i utfällt läge så är den här golvkudden en s..
1,199 kr
Exkl. moms:959 kr
Golvkudde i grön och vit färg med fyra utfällbara delar Golvkudde från Thailand med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta golvkuddar i vårt sortiment som räcker till för även den riktigt långa personen! Med de tilltagna måtten på ca 220 cm i utfällt läge så är den här golvkudden en san..
1,199 kr
Exkl. moms:959 kr
Visar 1 till 41 av 41 (1 Sidor)

Frågor och svar

Vad är en thaikudde?
Vart köpa thaikuddar?

Triangelkuddar i många storlekar från små till stora kuddar

Vi har ett av Nordens största och unika utbud av thaikuddar och trekantiga triangelkuddar, som finns i flera storlekar från fristående huvudkuddar med triangelform till långa och extra breda thaikuddar med utfällbara sitt- och liggdelar. Vi har fokuserat på kvalitet från första början för vi vet att detta lönar sig i längden, med längre hållbarhet, kraftigare slitstyrka och i långa loppet även gladare kunder. Därför är samtliga av våra stoppade produkter försedda med dubbelsömmar och kraftig toppyta. Det finns också många färgval att välja mellan som vi erbjuder i vårt sortiment. Kuddarna är enkla att förvara när de inte används då de enkelt fälls ihop. Rengöring görs snabbt genom dammsugning om detta behövs.

Mindre thaikuddar för mångsidig användning

De små thaikuddarna i vårt sortiment är idealiska för många olika ändamål. Deras kompakta storlek gör dem lätta att hantera och placera där du vill. Användningsområden för de små och smidiga kuddarna är till exempel som ryggstöd. Där kan du använda dem som stöd för din rygg när du sitter upp, i soffan, på sängen eller på golvet. De ger ett bekvämt och ergonomiskt stöd. Som sittplatser på golvet fungerar dem också bra, då får du en bekväm för avslappnade stunder med vänner och familj. Komplettera ditt möblemang som redan finns hemma med en extra Kudde när du behöver extra komfort och stöd.

Större thaikuddar för perfekt komfort

Om du föredrar mer utrymme och komfort på och runt kudde så har vi även större modeller av thaikuddarna i vårt sortiment. Dessa kuddar är generöst dimensionerade för att ge dig det där sköna tillfället med avslappning. Några av fördelarna med de stora kuddarna är den stora komforten där dessa erbjuder maximalt stöd för långa stunder av avkoppling. De bjuder också på ett brett användningsområde och skapar en bekväm plats att sitta, ligga eller luta dig tillbaka på när du behöver vila för en stund. Kuddarna är också familjevänliga och idealiska för familjeaktiviteter och mysiga stunder tillsammans.

Kuddar utomhus för trädgård, gräsmatta, altan och trädäck

Thaikuddarna används både utomhus och inomhus där du vill använda dem. På sommaren är det ett givet val att de får hålla dig sällskap utomhus. Lagom till att vårsolen värmer så pass mycket att folk börjar spendera tid utomhus i sina trädgårdar så brukar kuddarna få flytta med ut. Har du en trädgård med gräsyta platsar sig dessa perfekt. Känslan av att ligga på en asiatisk kudde på en träaltan eller stenbelagd terrass är inte fel. Eftersom varje kudde lätt kan erbjuda olika typer av positioner så lämpar sig dessa både för solning, för en tupplur i den svalkande skuggan, lite skön kvalitetstid för läsning av en bok eller helt enkelt bara för att sitta och dricka en kopp te eller kaffe med en god vän.

Kuddar inomhus för vardagsrum, barnrum och gillestuga

Även om kuddarna i första anblick förknippas just med utomhusanvändning så brukar de få flytta med in under höst, vinter och vårsäsongen. Det är helt fantastiskt att kunna lägga sig på golvet då och då med rejält huvudstöd och en skön och mjuk utfällbar liggyta som de stoppade delarna erbjuder. Att använda dessa stoppade kuddar framför tv:n eller brasan är mycket avkopplande. Att helt enkelt byta soffan då och då mot att kunna ligga ner på golvet har en positiv inverkan. Vi har fått feedback från många kunder angående detta och det tycker vi är roligt!

Kapok som stoppning i våra thaikuddar

Kapok är en naturlig fiber som härstammar från frökapslarna på Kapokträdet (Ceiba pentandra). Den odlas och växer främst i tropiska regioner som Sydostasien, Afrika och Sydamerika. Fibern är lätt, mjuk, elastisk och vatenavstötande, vilket gör den till ett idealiskt fyllnadsmaterial för kuddar, madrasser, kuddar och även stoppade leksaker. Fördelarna med Kapok-fyllning är många.

Kapok är ett lättviktsmaterial

Kapokfibrer är extremt lätta, vilket gör produkter fyllda med Kapok bekväma och lätta att hantera.

Mjukheten hos Kapokfiber

Fiberns naturliga mjukhet ger en behaglig och behaglig känsla, vilket gör den till ett populärt val för kuddar och madrasser.

Hypoallergen

Kapok är naturligt hypoallergen, vilket gör den lämplig för personer med allergier eller känslighet. Den är resistent mot dammkvalster och mögel.

Kapokens andningsförmåga

Kapokfibrer har ihåliga kärnor som tillåter luftcirkulation och upprätthåller en sval och torr miljö.

Kapok är ett miljövänligt alternativ

Kapok är en hållbar och förnybar resurs. Kapokträdet växer naturligt utan behov av gödningsmedel eller bekämpningsmedel, vilket gör det till ett miljövänligt fyllningsalternativ

Kapok är ett vattentåligt fiber

Kapokfibrer innehåller en vaxartad beläggning som stöter bort vatten, vilket gör fyllningen motståndskraftig mot fuktupptagning. Kapok är även flytande, vilket gör materialet till en idealisk fyllning för flytvästar och flytanordningar.

Genom att köpa en äkta Kapok-stoppad Thaikudde så bidrar du och stödjer den hantverksbefolkningen i norra Thailand som skapar dessa underbara hantverk - Varje stoppad produkt är unikt handgjord med stor kärlek.