Meny
Varukorg

Thaikuddar Kapok med tre liggdelar | Köp hos Thaidecco

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar är en av de längre modellerna på kapokfyllda kuddar som vi har i vårt sortiment. Även en av de populäraste storlekarna som också kallas för thaimadrass. Varje thaikudde av denna modell har tre stycken utfällbara liggdelar som skapar en avlång yta att ligga på när kudden används. I utfällt läge blir den ca. 170 cm lång. När du inte använder kudden fälls den enkelt ihop och blir då inte mer än ca 50 cm på bredd och djup. Alla thaikuddar kan användas både utomhus i trädgården och inomhus. Många spännande färger att välja på!

Thaikuddar & Triangelkuddar med tre liggdelar

Golvkudde / Thaikudde i färg Blå & Grå med tre utfällbara delar. Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde i röd färg med tre utfällbara delar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde i färg Röd & Grön med tre utfällbara delar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här gol..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde med elefantmönster i färg Svart & Blå med tre liggdelar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ge..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Golvkudde / Thaikudde i enfärgad vit färg med tre utfällbara delar Golvkudde / Thaikudde med tre utfällbara liggdelar. Detta är en av våra mest populära golvkuddar i vårt sortiment och en av de längsta modellerna vi säljer. Med väl tilltagna mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här g..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Thaikudde i enfärgad blå färg med tre dynor Thaikudde med tre utfällbara liggdynor. Färgen är solid blå färg. Enkel att fälla ihop när den inte används. Väl tilltaget mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden en underbar stund för avslappning och vila både inomhus i hemmet ..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Thaikudde i enfärgad grå-blå nyans med tre utfällbara dynor Thaikudde med tre utfällbara liggdynor. Färgen är enfärgad grå-blå kulör. Enkel att fälla ihop när den inte används. Väl tilltaget mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden en underbar stund för avslappning och vil..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Thaikudde i enfärgad röd färg med tre dynor Thaikudde med tre utfällbara liggdynor. Färgen är solid röd färg. Enkel att fälla ihop när den inte används. Väl tilltaget mått och en utfälld längd på ca 170 cm så ger den här golvkudden en underbar stund för avslappning och vila både inomhus i hemmet ..
999 kr
Exkl. moms:799 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)

Thailändska kuddar med tre Kapok-dynor

Thailändska kuddar med tre liggdelar är ett fantastiskt komplement för ditt hem. Att bara koppla av på en handgjord thaikudde med utfällbara dynor under den värmande solen eller praktisera yoga i ljummen utomhustemperatur and underbart. Dessa färgstarka thailändska kuddar är tillverkade av mjuk och bekväm bomull och är fyllda med kapok vilket gör dem perfekta för användning i trädgården eller på altanen. Även om kudden klarar av regnskurar och nederbörd så rekommenderar vi att dessa ekologiska kuddar skyddas från långvarigt regn. Fyllningen med Kapok isolerar sig mycket effektivt från underlaget och skapar en varm yta att sitta och ligga på. Detta gör att kuddarna även kan användas på kalla golv och ytor med fördel.

De thailändska kuddarna med tre liggdelar erbjuder en komfortabel lösning för både sitt- och liggpositioner. Denna triangelkudde är både praktisk och mångsidig. Den blir snabbt din favoritdel av inredningen var du än placerar den. De livliga färgerna och de fantastiska mönstren ger dig en boost av exotisk känsla. Komplettera med en Kapokkudde som finns i olika former så får du ett perfekt stöd för både armar och ben.

Fäll ut kuddens dynor vid användning

Slå dig ner på en thaikudde med de utfällbara dynorna som skapar en lång golvbädd. Denna tredelade kudde är ett praktiskt komplement som passar i alla rum och denna sittmöbel är svårslagen. Det finns många olika färgval att välja mellan i vårt sortiment, både färgstarka sprakande färger och mer traditionella asiatiska mönster och färger. Dessa thailändska kuddar med tre liggdelar är platsbesparande och enkla att stuva undan och förvara när de inte används. Dessa äkta thaikuddar passar även i de minsta hemmen. Du vecklar enkelt ut de kapokfyllda kuddarna när du snabbt behöver en liten stund att vila upp dig på. Få till en thailändsk atmosfär i ditt hem och sätt färg på tillvaron med denna färgstarka och asiatiska inredningsstil som kuddarna erbjuder.