Meny
Varukorg

Thaidecco Info- och nyhetsinlägg RSS-flöde

19 mars Golvkuddar för hemmet | Både för inomhus och utomhus
Thomas 0 2575
Golvkuddar för användning både inomhus och utomhus. Kolla in våra modeller, storlekar och färgval! Varje golvkudde är handgjord och stoppad med naturlig Kapok direkt från växtriket. Därför är de så po..
21 juli Golvmadrasser & Solbäddar | Handgjorda från Thailand | Thaidecco.se
0 2389
Exklusivt handgjorda golvmadrasser, solbäddar och liggdynor för både ute och inne. Flera modeller som Golvmadrass Rollup samt Golvmadrass Block, storlekar och färger. 100% naturlig Kapok från naturen...
08 maj Luftiga byxor för Dam & Herr | Handgjorda, sköna & mysiga byxor
0 2296
Kolla in våra luftiga byxor i Unisex-modeller. Både för dam och herr i olika storlekar, modeller och färgval. Varje luftig byxa är handgjord för bästa känsla. Dessa byxor passar utmärkt i vardagen och..
14 apr. Träspel från Thailand | Thailändska handgjorda sällskapsspel
Thomas 0 2011
Träspel från Thailand - Vi har de stora favoriterna i sortimentet! Kolla in de roliga och sociala sällskapsspelen som du säkert har sprungit över om du någon gång har besökt det leende landet i Asien...
16 feb. Stora Thaikuddar & Triangelkuddar | Kolla in våra Jumbo-kuddar här!
Thomas 0 1597
Letar du efter stora thaikuddar och triangelkuddar? Då har du hittat rätt! Du hittar dessa kuddar i storlek Thaikuddar XL samt Thaikuddar Jumbo XXL i vårt sortiment. XL-kudden har 15 st. stoppade Kapo..
05 feb. Vinkande lyckokatter - Nya storlekar och färgval i vårt sortiment!
0 1877
Vinkande lyckokatter - Vi välkomnar nya storlekar och färgval i vårt sortiment! Guldiga, vita, silvriga och svarta söta turkatter har hittat hem till oss. Nu finns dessa katter i storlekar från 11 cm..
23 mars Thaikuddar för hem och trädgård
07 dec. Triangelkudde, Thaimadrass, Thailändsk solbädd, exotisk golvdyna…
Thomas 0 2899
Triangelkudde utan sittdel: Triangelkudden utan liggdel passar perfekt som ett komplement till övriga möbler. Triangelkudden kan också användas som stöd för ryggen när man sitter på en golvyta och är..
10 aug. Jenga Jumbo - Träspelet i jätte-format för utomhusbruk!
Thomas 0 1768
Jenga Jumbo är det populära träspelet fast i jätte-format med en höjd på 61 cm från spelstart! Detta träspel har vi själva tagit fram för många roliga sällskapstimmar utomhus i trädgården. Spelklossa..
09 aug. Näthängmattor FairTrade från Thailand
Thomas 0 1487
Vi fyller upp vårt lager med underbara handknutna näthängmattor från Thailand! Dessa magiska FairTrade-hantverk från Thailand är handknutna med största nogrannhet. Eftersom nätet inte är traditionellt..
08 aug. Vinkande lyckokatter - Mer lycka åt folket!
Thomas 0 983
Vinkande lyckokatter - Maneki Neko´s. Magiska turkatter i olika storlekar och i färger som guld, silver och vit. Vi levererar alltid inklusive batterier. ..
07 aug. Thaikudde - Vad är det för något?
Thomas 0 1366
Thaikudden har en lång tradition historiskt sett, och är en mycket omtyckt detalj i många Thailändska hem. På senare tid har även thaikudden hittat till strandbarer och restauranger, hotell och resort..
Visar 1 till 12 av 13 (2 Sidor)