Meny
Varukorg

Thaidecco Info- och nyhetsinlägg RSS-flöde

04 sep. Thailändska thaikuddar med dynor – Perfekt val för hem & trädgård
Thomas 0 40
Thailändska thaikuddar med utfällbara dynor för hem och trädgård När det kommer till att skapa en härlig atmosfär på din terrass, altan eller vardagsrummet så är valet av kuddar och soldynor en vikti..
01 juli Enfärgade saronger | En tidlös stil för varje tillfälle
Thomas 0 145
Hitta din favorit av enfärgad sarong i vårt sortiment Inledning Vare sig du ska spendera en dag på stranden, delta i en poolfest eller bara njuta av en avslappnad sommardag, är sarongen en allsidig ..
27 juni Sarong från Thaidecco - Upptäck fördelen
Thomas 0 193
Saronger är en av de mest ikoniska och tidlösa klädesplaggen som härstammar från sydostasiatiska kulturer. Dessa vackra textilier som ofta tillverkas av tunna och svala material, har blivit omtyckta ö..
19 mars Golvkuddar för hemmet | Både för inomhus och utomhus
Thomas 0 2820
Golvkuddar för användning både inomhus och utomhus. Kolla in våra modeller, storlekar och färgval! Varje golvkudde är handgjord och stoppad med naturlig Kapok direkt från växtriket. Därför är de så po..
21 juli Golvmadrasser & Solbäddar | Handgjorda från Thailand | Thaidecco.se
0 2615
Exklusivt handgjorda golvmadrasser, solbäddar och liggdynor för både ute och inne. Flera modeller som Golvmadrass Rollup samt Golvmadrass Block, storlekar och färger. 100% naturlig Kapok från naturen...
08 maj Luftiga byxor för Dam & Herr | Handgjorda, sköna & mysiga byxor
0 2527
Kolla in våra luftiga byxor i Unisex-modeller. Både för dam och herr i olika storlekar, modeller och färgval. Varje luftig byxa är handgjord för bästa känsla. Dessa byxor passar utmärkt i vardagen och..
14 apr. Träspel från Thailand | Thailändska handgjorda sällskapsspel
Thomas 0 2195
Träspel från Thailand - Vi har de stora favoriterna i sortimentet! Kolla in de roliga och sociala sällskapsspelen som du säkert har sprungit över om du någon gång har besökt det leende landet i Asien...
16 feb. Stora Thaikuddar & Triangelkuddar | Kolla in våra Jumbo-kuddar här!
Thomas 0 1776
Stora thaikuddar och triangelkuddar – Kvalitet och komfort från Thaidecco Stora thaikuddar och triangelkuddar är något som går hem extra mycket. Vare sig du letar efter en bred kudde eller en extra l..
05 feb. Vinkande lyckokatter - Nya storlekar och färgval i vårt sortiment!
0 2082
Vinkande lyckokatter - Vi välkomnar nya storlekar och färgval i vårt sortiment! Guldiga, vita, silvriga och svarta söta turkatter har hittat hem till oss. Nu finns dessa katter i storlekar från 11 cm..
23 mars Thaikuddar för hem och trädgård
Thomas 0 1716
Kuddar för både inomhus och utomhus med exotisk stil Hemmet är platsen där hjärtat oftast är och trädgården är en förlängning av den själen. För att skapa en harmonisk atmosfär och göra ditt hem och ..
07 dec. Triangelkudde, Thaimadrass, Thailändsk solbädd, exotisk golvdyna…
Thomas 0 3363
Thailändsk triangelkudde har många kära namn! Är du redo att förvandla din avkoppling till en exotisk upplevelse? Då är Thaidecco's triangelkuddar produkten som du har letat efter. Med olika storleka..
10 aug. Jenga Jumbo - Träspelet i jätte-format för utomhusbruk!
Thomas 0 2025
Jenga Jumbo är det populära träspelet fast i jätte-format med en höjd på 61 cm från spelstart! Detta träspel har vi själva tagit fram för många roliga sällskapstimmar utomhus i trädgården. Spelklossa..
Visar 1 till 12 av 16 (2 Sidor)