Golvkuddar för användning både inomhus och utomhus. Kolla in våra modeller, storlekar och färgval! Varje golvkudde är handgjord och stoppad med naturlig Kapok direkt från växtriket. Därför är de så populära hos allergiker, astmatiker och barnfamiljer på grund av den naturliga stoppningen. Golvkuddarna är förstärkta med dubbelsömmar för extra hållbarhet vilket uppskattas av våra kunder.

Stor golvkudde med ryggstöd

Varje golvkudde har en huvudsektion som är pyramidformad och denna sitter fast med de övriga utfällbara liggdelarna. Kudden kan alltså fällas ut vid användning och fällas ihop när den skall förvaras. Detta gör att den dels är enkel att hantera, är lättförvarad och att den kan användas där du vill! Huvudsektionen skapar en skön avlastningsyta när du skall läsa en bok, titta på tv eller dyligt.

Kuddar för inomhus och utomhus

Våra kuddar fungerar både inomhus och utomhus. Under den kalla årstiden platsar dem bra hemma på golvet i vardagsrummet framför brasan eller tv´n, barnrummet eller i gillestugan. Många väljer att komplettera med ett par kuddar och ofta som ett tillbehör bredvid möblemanget eller till och med en ersättare för den traditionella soffan. Det är något särskilt att kunna ligga ner på golvet när man vill och det spelar mindre roll vad du gör. Vare sig du läser en bok, tittar på tv eller avnjuter en kopp te med en vän så är det alltid lika avslappnande och rogivande! På sommaren när vädret bjuder på mer tid utomhus så används kuddarna oftast ut på altanen, terrassen, trädäcket eller på gräsmattan i trädgården. I direkt solsken eller skugga, det väljer du själv eftersom kuddarna är så enkla att fälla ihop och flytta. Du finner enkelt din favoritplats där den används. En härlig avslappningskänsla på kudden utlovas!

Varje golvkudde är ett hantverk

Varje enskild kudde som du tittar på är skapad, producerad och framtagen för hand. Detta gör dem så fantastiska tycker vi. I kombination med funktionaliteten och de exotiska färgerna så blir detta en inredningsdetalj i sig när den inte används. I vårt sortiment finns allt från mindre kuddar för ryggstöd och support upp till breda och stora golvkuddar som skapar mycket plats för avslappning och relax!

 

Golvkuddar från Thaidecco