Meny
Varukorg

Triangelkuddar med en liggdel | Köp här hos Thaidecco

Thaikuddar & Triangelkuddar med en utfällbar liggdel är den minsta triangelkudden med sittdyna. Dessa passar utmärkt för ytor med begränsat utrymme, exempelvis på balkonger och uteplatser. De passar också bra för triangelkuddar runt bord då den korta längden kommer till pass för detta. Flera färger att välja mellan!

Triangelkuddar med en liggdel

Triangelkudde med en liggdel - Blå/Guld Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppnin..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Brun/Beige Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppn..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Brun/Grön Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppni..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Röda nyanser Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stop..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Röd/Grön Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stoppnin..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Svart & blå Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull Stopp..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en liggdel - Svart & orange Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull St..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en dyna i enfärgad beige färg Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull ..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Triangelkudde med en dyna i enfärgad grå-blå färg Triangelkudde med en liggdel som kan fällas ut och som används som sittunderlag. Triangelkudden är den kortaste modellen, med en liggdel att fälla ut. Storleken på dessa triangelkuddar gör dem lika populära utomhus som inomhus. Material: Bomull..
699 kr
Exkl. moms:559 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)