Meny
Varukorg

Golvkuddar med fyra liggdelar | Stora mysiga kuddar för golv

Golvkuddar med fyra utfällbara liggdelar – Våra längsta golvkuddar!

Golvkuddar med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta kuddar i sortimentet. Dessa kuddar för golv är både mysiga och praktiska då de kan fällas ihop.

Golvkudde i blå och grå färg med fyra utfällbara delar Golvkudde från Thailand med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta golvkuddar i vårt sortiment som räcker till för även den riktigt långa personen! Med de tilltagna måtten på ca 220 cm i utfällt läge så är den här golvkudden en sann..
1,199 kr
Exkl. moms:959 kr
Golvkudde i brun och beige färg med fyra utfällbara delar Golvkudde från Thailand med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta golvkuddar i vårt sortiment som räcker till för även den riktigt långa personen! Med de tilltagna måtten på ca 220 cm i utfällt läge så är den här golvkudden en s..
1,199 kr
Exkl. moms:959 kr
Golvkudde i grön och vit färg med fyra utfällbara delar Golvkudde från Thailand med fyra utfällbara liggdelar. Detta är våra längsta golvkuddar i vårt sortiment som räcker till för även den riktigt långa personen! Med de tilltagna måtten på ca 220 cm i utfällt läge så är den här golvkudden en san..
1,199 kr
Exkl. moms:959 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)