Thailändsk triangelkudde har många kära namn!

Är du redo att förvandla din avkoppling till en exotisk upplevelse? Då är Thaidecco's triangelkuddar produkten som du har letat efter. Med olika storlekar och färgval är våra triangelkuddar perfekta för att skapa den ultimata avkopplingsplatsen oavsett om det är i trädgården, på altanen, runt terrassen eller i vardagsrummet. Dessa kuddar platsar bra både inomhus och utomhus. Läs mer om varför dessa fantastiska kuddar är så omtyckta.

Om du har besökt de thailändska stränderna eller restaurangerna har du säkert stött på den karakteristiska triangelkudden. Dessa härligt karaktäristiska kuddar med en pyramidformad huvuddel som man vilar sig emot är ett populärt inslag som man ser överallt. Det är ett fantastiskt sätt att koppla av efter en dag med sol och bad. Lagom till solen går ner brukar dessa kuddar läggas ut för kommande kväll på stranden tillsammans med mat och dryck vid ett lågt bord.  Med sin pyramidformade design och sköna känsla är det den perfekta följeslagaren för solnedgångsstunder på stranden. Och nu kan du också ha den i ditt eget hem!


 

Triangelkudde grön och vit utan utfällbar dyna

Triangelkudde utan sittdel

Triangelkudden utan liggdel passar perfekt som ett komplement till övriga möbler och är enkel att flytta runt. Kudden utan sittdel är det perfekta komplementet till din befintliga möblering Triangelkudden kan också användas som stöd för ryggen när man sitter på en golvyta och är populär som dekorationskudde. Den är både praktisk och vacker.

Triangelkudde röd och guld-orange med en utfällbar sittdyna

Triangelkudde med en utfällbar sittdel

Denna storlek är den minsta modellen av de triangelkuddar som har utfällbara sittdelar. Totallängden gör denna kuddmodell lämplig vid begränsad golvyta och till exempel runt bord där den korta längden på kudden gör så att gästen kommer nära bordet utan att delen med sittdynorna blir för långa. Då är en kortade triangelkudde praktisk.

Triangelkudde svart och guld-orange med två utfällbara sittdynor

Triangelkudde med två utfällbara sittdelar

Det här är den mellersta storleken på våra triangelkuddar med sittdelar. Den består av huvuddelen med den speciella pyramidformen för stöd mot rygg och huvud, samt två stycken utfällbara sittdelar som också enkelt fälls ihop när kudden inte används. Triangelkudden är lagom stor för de flesta i familjen och ett populärt inslag i de sociala sammanhangen, både utomhus på sommaren och inomhus på vintern. Den är perfekt för sociala sammanhang både inomhus och utomhus.

Triangelkudde brun och beige med tre utfällbara liggdynor

Triangelkudde med tre utfällbara sittdelar

Triangelkudden med tre utfällbara sittdelar är den längsta thaikudden i sortimentet, och även den populäraste. Många kallar modellen för “Thaikuddarna´s Rolls-Royce” och det håller vi med om! När den förvaras ihopfälld, blir thaikudden en exotisk inredningsdetalj med stor karaktär. När kudden fälls ut och används, skapas en mäktig känsla av paradis! Har man inte spenderat en eftermiddag i solen på en thaikudde så skall man ge sig själv ett löfte och prova. Den är den perfekta kombinationen av komfort och stil. Triangelkudden i denna storlek passar perfekt på altaner, terrasser, trädäck och bryggor sommartid. När det är kallt ute brukar thaikuddarna flytta in framför brasan eller TV:n.

Triangelkudde XL blå och vit med tre utfällbara liggdynor

Triangelkudde XL med tre utfällbara liggdelar

Om du föredrar en högre huvuddel och ännu mer stöd och komfort är vår XL-modell det rätta valet. Denna kudde består av 15 st Kapok-fyllda rullar i huvudsektionen (pyramiddelen) jämfört med 10 st som standardstorleken består av. Detta skapar en högre huvuddel som man lutar sig på när man använder kudden. Stor och kraftig kudde som ger extra stöd när du lutar dig tillbaka och kopplar av.

Extra bred triangelkudde Jumbo XXL svart och röd tre med utfällbara liggdynor

Triangelkudde Jumbo XXL med tre utfällbara liggdelar

Vår absolut största triangelkudde på hela 80 cm bredd! I utfällt läge blir den en solmadrass eller underlag som bidrar med mycket avslappningsyta, tillräckligt för två personer! Med denna bredd på kudden så kan till och med två personer få plats och mysa. Den fälls enkelt ihop när den inte används.

Extra lång triangelkudde röd och orange-guld med fyra utfällbara liggdynor

Extra lång triangelkudde med fyra liggdynor

Deta är vår längsta kudde med totalt fyra utfällbara dynor som skapar en totallängd på ca. 220 cm. Det räcker gott och väl till den längsta i familjen! En omtyckt storlek bland de långa kunderna hos oss. Om ni har flera sådana kuddar så skapar den extra dynan också sittplats för flera gäster. Du kan också vika upp dynorna mot ryggkudden och fortfarande ha ett par dynor utfällda och detta skapar ett stabilt ryggstöd.