Kolla in våra Saronger och Pareos! Populära plagg med fantastiska färger och designer som används till mycket. Varje sarong har fransar och kan användas till en mängd olika användningsområden. Först och främst är de förknippade med strand, hav, sol och bad! Det är inte så konstigt på grund av att du använder sarongen som både solfilt, liggunderlag, snabbtorkande handduk och ett snabbt ombyte till en strandklänning eller strandkjol på stranden eller runt poolen. De torkar otroligt snabbt och sanden fastnar aldrig väldigt sällan som på tjockare tyg, då de skakas av mycket enkelt. Är solstrålarna för varma så skyddar du dig enkelt genom att täcka över huvudet eller axlarna med dessa. Ett bra tips och ett alternativ till solkräm om du mot förmodan har glömt flaskan med solskydd hemma.

Sarong dam och herr i Unisex-modeller

Sarongerna kan användas av alla. Eftersom det är ett multifunktionellt plagg för både kvinna och man som kan användas till så många olika användningssituationer. Över lag så skapar dessa plagg olika möjligheter för tjejer att bära dessa på olika sätt, som kjol, klänning eller som en topp för att nämna några exempel. Killar kan självklart göra det samma och det vanligaste är att vira den som en kjol runt midjan. Dock använder alla dessa saronger som liggunderlag på en strand, gräsmattan eller stenklippor vid havet. Du torkar dig enkelt, lätt och smidigt med den när du har badat. Har du ett par saronger så brukar ena fungera som underlag och den andra som huvudstöd när du ligger ner och solar. Blir det för varmt så blockar du solstrålar och täcker dig enkelt över ansikte och axlar med sarongen.

En sarong är så mycket mer. Den hjälper dig vid packningen av en väska som stötdämpning. Placera en eller ett par saronger i botten av en väska så har du mycket bra stötdämpning och skydd i väskan. Bär du med dig ömtåliga saker i packningen så virar du med fördel in dessa i sarongtyget. Skall du packa ner blöta badkläder i väskan efter en dag med sol och bad så skyddar sarongen övrig packning mot fukten genom att du rullar ihop sarongen runt de blöta plaggen. Du kan täcka för fönster mot insyn, dekorera ett bord eller en säng och enkelt sätta färg på tillvaron med de färgglada modellerna! Många dekorerar väggar med saronger.

Vi har många saronger i flera olika designer och modeller som enfärgade modeller, med färgtryck, monotryck och tryckta mönster. Kolla in vårt sortiment och hitta din favorit!

 

Saronger och Pareos från Thaidecco