Saronger och Pareos från Thaidecco

Kolla in våra Saronger och Pareos! Populära plagg med fantastiska farger och designer som används till mycket. Varje sarong ha rfransar och kan användas till en mängd olika användningsområden. Först och främst är de förknippade med strand, hav, sol och bad! Det är inte så konstigt på grund av att du använder sarongen som både solfilt, liggunderlag, snabbtorkande handduk och ett snabbt ombyte till en strandklänning eller strandkjol på stranden eller runt poolen. De torkar otroligt snabbt och sanden fastnar aldrig då de skakas av mycket enkelt. Är solstrålarna för varma så skyddar du dig enkelt genom att täcka över huvudet eller axlarna med dessa. Ett bra tips och ett alternativ till solkräm om du mot förmodan har glömt flaskan hemma.

Men en sarong är så mycket mer. Den hjälper dig vid packningen av en väska som stötdämpning. Kar du ömtåliga saker i packningen virar du in dessa. Har du blöta badkläder så skyddar sarongen övrig packning mot fukten. Du kan täcka för fönster mot insyn, dekorera ett bord eller en säng och enkelt sätta färg på tillvaron med de färgglada modellerna! Många dekorerar väggar med saronger.

Vi har saronger i flera olika designer och modeller som enfärgade modeller, med färgtryck, monotryck och tryckta mönster. Kolla in vårt sortiment och hitta din favorit!